Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MEVSİMLİK İŞÇİLERİN YARDIMINA CEYHAN BELEDİYESİ YETİŞTİ

MEVSİMLİK İŞÇİLERİN YARDIMINA CEYHAN BELEDİYESİ YETİŞTİ

MEVSİMLİK İŞÇİLERİN YARDIMINA CEYHAN BELEDİYESİ YETİŞTİ

MEVSIMLIK ISÇILERIN YARDIMINA CEYHAN BELEDIYESI YETISTI

 

Ceyhan Yilan Kale mevkiinde asiri yagis nedeni ile sel baskini meydana geldi. Çadirlarini sel sulari basan mevsimlik isçilerin imdadina Ceyhan Belediyesi yetisti. Belediye ekipleri is makineleri ile sel sularini tahliye etti.

 

Çevre illerden Çukurova’ya gelen çok sayida tarim isçisinin yasadigi çadirlar kentte 4 gündür süren saganak yagislar nedeni ile sular altinda kaldi. Kadinlarin ve çocuklarin içinde bulundugu çadirlar çamur içinde kaldi. Ceyhan Belediyesi ekipleri hiç vakit kaybetmeden is makineleri ile bölgeye intikal etti. Sel sulari tahliye edildi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem sel magduru mevsimlik isçileri ziyaret ederek gida ve kiyafet yardimi yapti.

 

“Yasam Kosullarinin Iyilesmesi Için Elimizden Gelen Destegi Verecegiz”

 

Mevsimlik isçilerin yardimina yetismeleri için ekipler ile koordinasyon içinde bulunan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Maalesef hava kosullari vatandaslarimizi olumsuz etkiledi. Ilçemize tarlalarda çalismak üzere gelen mevsimlik isçilerin yasadigi çadirlarimiz selden etkilendi. Onlarin magduriyetlerini gidermek için elimizden geleni yapiyoruz. Sel sulari çadirlardan tahliye edildi. Ailelere de belediye olarak gida ve kiyafet yardimi yaparak destek olmaya çalisacagiz. Herkese geçmis olsun” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı