Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP Adana 2023 seçimine yoğunlaştı...

MHP Adana 2023 seçimine yoğunlaştı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, yaz mevsimini seçime hazırlık dönemi olarak değerlendirmek üzere harekete geçerken, İl Başkanı Bünyamin Avcı “Ülkücü-Milliyetçi erleriz, ülkemiz için terleriz” ifadesiyle yaz d

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Teskilati, yaz mevsimini seçime hazirlik dönemi olarak degerlendirmek üzere harekete geçerken, Il Baskani Bünyamin Avci “Ülkücü-Milliyetçi erleriz, ülkemiz için terleriz” ifadesiyle yaz döneminde çok çalisacaklarinin mesajini verdi.

Ilk toplanti Il Divan Kurulu ile…

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Il Divan Kurulu’yla “Haziran 2023’te Yapilacak Seçime Hazirlik” gündemiyle toplanti düzenledi. Gündemin istisare edildigi, Il Divan Kurulu Üyelerinin görüs ve önerilerini paylastigi toplantida ilçe teskilatlarinin, belediye baskanlarinin, belediye meclis üyelerinin, Kadin Aile Çocuk ve Engelli Politikalari Baskanligi (KAÇEP) yöneticilerinin ve mahalle temsilcilerinin yaz döneminde yapacaklari çalismalar üzerinde duruldu.

“Adana’da basariya yogunlastik”

Adana’da birlik ve beraberlik ruhuyla basariya yogunlastiklarini belirten Avci, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Bizim, ayaklarina çiyanlarin tutundugu masamiz yoktur, buna mukabil çok sükür milletimiz vardir. Umudumuz millettir, huzurumuzun ufku milli birlik ve dayanisma ruhudur’. Milli Mücadelemize ilham kaynagi olan Adana, zillet demek olan yeni bir isgale izin vermeyecek, bir asirlik kazanimini heba etmeyecektir.” seklinde konustu.

 

“Taban fiyat ve ek gösterge memnun etti”

Türkiye’nin önünün açik oldugunu vurgulayan Bünyamin Avci sunlari söyledi:

“Sayin Cumhurbaskanimizin bugday ve arpada açikladigi taban fiyat, çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Bes milyonu askin memurumuzun özlemi, açiklanan ek gösterge ile giderildi. Ayrica dar ve sabit gelirli vatandaslarimiz için de çalismalar olacak. Tüm Dünyanin olumsuz etkilendigi ve sirtlanlarin firsat kolladigi bir süreçten ülkemizi kazasiz belasiz çikartan ve bizim de sartsiz arkasinda oldugumuz bir idaremiz, düsmanlarimiza karsi içeride, disarida destan yazan devletimiz var. Allah’in izniyle yarin bugünden daha müreffeh, daha güçlü olacagiz.”

“Medariiftiharimiz bir liderin yol arkadaslariyiz”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, konusmasini söyle tamamladi:

“Bizler, mensubu olmaktan onur duydugumuz Türk Milleti’ni karsiliksiz sevdik. Bu yüzdendir ki milli bekamiz için bes bin sehit vermis, en agir sosyal ve siyasi maliyetleri ödemis Türk siyasetinin leke tutmaz partisiyiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, medariiftiharimiz bir liderin yol arkadaslariyiz. Ülkücü-Milliyetçi erleriz; dün can verdigimiz vatanimiz, milletimiz uguruna bugün gece-gündüz demeden çalisir ve terleriz. O nedenle; her gün karamsarlik ve fitne tohumu eken ihanet ve husumet cephesinin oyunlarini bozmak adina bizim için yaz dönemi tatil degil, çalisma dönemi olacaktir.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı