Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

MHP Adana’da 13 ilçede toplantılara devam ediyor

MHP Adana’da 13 ilçede toplantılara devam ediyor

MHP'de “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Adana’da tekrar başlıyor. Toplantılarda ülke ve bölge gündemi değerlendirilecek, Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, kaosa hizmet eden, fitne, yıkıc?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayi nedeniyle ara verilen “Adim Adim 2023, Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari” Adana’da tekrar basliyor. 

13 ilçede daha gerçeklestirilecek

MHP Adana Il Baskanligi, program kapsaminda daha önce Çukurova ve Karatas ilçelerinde düzenledigi toplantilarin devamini 13 ilçede icra edecek. Buna göre toplantilar 13 Mayis 2022 tarihinde Cuma günü Karaisali-Aladag, Seyhan-Pozanti; 14 Mayis Cumartesi günü Saimbeyli-Tufanbeyli-Feke, Kozan-Imamoglu; 15 Mayis 2022 Pazar günü ise Ceyhan-Yumurtalik, Sariçam-Yüregir ilçelerinde birlestirilmis olarak düzenlenecek. 

Toplantilara katilacak isimler…

MHP Adana Il Baskanligi koordinasyonunda yapilacak olan toplantilarda MHP Il Baskani Bünyamin Avci, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Tasliçay, Adana Milletvekili Ayse Sibel Ersoy, MYK Üyesi Ugur Öztürk ve katilimci ilçe baskanlari konusmaci olarak yer alacaklar. Protokol üyeleri, ülkemizde ve bölgemizde gelisen olaylarin yani sira siyasi gündemi degerlendirecekler. 

Lider Bahçeli ve MHP’nin hedefi…

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, yaptigi açiklamada “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliginde ülkemiz ve milletimiz için çalisan, milli bekamizin temini için çeliklesmis bir irade ile mücadele eden Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni lider ülke yapma hedefindeyiz.” dedi.  

“Misyon ve vizyonumuzu anlatacagiz”

Avci, devamla sunlari söyledi:

“Asil ve aziz Türk milletinin Dünyada hak ettigi konuma yükselmesi, umudunu Türkiye’ye baglamis mazlum nice halkin da yüzünün gülmesi bu hedefin gerçeklesmesine baglidir. Bu toplantilarimizda hem misyon ve vizyonumuzu anlatacagiz hem de Türkiye’nin önüne set çekmeye çalisan, kaosa hizmet eden, fitne, yikici, bölücü ve ikiyüzlü muhalefetin gerçek kirli niyetini ortaya koyacagiz.” 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı