Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP KAÇEP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KADINLARA KUR’ANI-KERİM TİLAVETİ

MHP KAÇEP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KADINLARA KUR’ANI-KERİM TİLAVETİ

MHP Yüreğir KAÇEP ilçe başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda İlçe binasında, kadın üyeler arasında Kur’ anı- Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

MHP KAÇEP YÜREGIR ILÇE BASKANLIGINDAN KADINLARA KUR’ANI-KERIM TILAVETI

MHP Yüregir KAÇEP ilçe baskanligi tarafindan  her yil  Ramazan ayinda oldugu gibi bu yilda Ilçe binasinda, kadin üyeler arasinda  Kur’ ani- Kerim tilaveti gerçeklestirildi. 

  MHP Yüregir ilçe binasinda  Kaçep baskanligi tarafindan gerçeklestirilen, Kur’ ani- Kerim tilaveti katilim ve ilgi yogun olurken MHP KAÇEP  Adana Il Kadin Kollari Baskani Yesim Akkas ise MHP Yüregir ilçe KAÇEP  Baskani Burçin Gürlek’i yalniz birakmadi.

 BASKAN GÜRLEK;RAMAZAN AYI YARDIMLASMANIN SEMBOLÜDÜR

Kur’ ani- Kerim tilaveti  sonrasi Konusan Kaçep Yüregir ilçe baskani Burçin Gürlek,Ramazan ayinin bereketli ve hayirlara vesile olmasini dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde açilan oruçlara hasret kaldiklarini söyledi. Ramazan öyle bir lütuf, merhamet ve rahmet ayidir ki, cennetin kapilari ardina kadar açilirken cehennemin kapilari kapatilir. Müslüman gönüller af ve magfiret ikramiyla mükafatlandirilip hakikat, hidayet ve hikmet ihsaniyla taltif edilirler. Bu kutlu günler ayni zamanda iç muhasebe yapmamiz için bir firsat, tefekkür vasitasiyla akip giden hayat irmagini samimiyetle gözden geçirmemiz için bir imkandir. Ramazan, yardimlasmanin bereketi, dayanismanin belirleyeni, hatirlamanin ve gönül almanin bedestenidir. Fitrelerimizle, zekâtlarimizla, sadakalarimizla ihtiyaç sahibi insanlarimizin elinden tutmak, dualarini almak, paylasmanin ve bölüsmenin müthis hazzina hep birlikte mazhar olmak sükür borcumuz, maddi sorumlulugumuzdur. dedi

  Baskan Gürlek, Ramazan ayi için okunan Kur'an i Kerim tilavetimize katilan tüm  kadin üyelerimize tesekkür ediyoruz.

 BASKAN AKKAS:RAMAZAN AYI BIRLIK VE BERABERLIGIMIZI PEKISTIREN AYDIR

MHP KAÇEP Adana Il Baskani Yesim Akkas ise Ramazan ayi   birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak

Ramazan ayi boyunca daha fazla birlik beraberlik içerisinde olarak ibadetleri yerine getirmek ve her adimda Allah için yürünmesi gerektiginin altini çizerek“Basi rahmet, ortasi magfiret ve sonu cehennem azabindan kurtulus olduguna inandigimiz Ramazani Serifin tüm Türk Islam alemine hayirlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada oldugu bu kutsal ay, insanliga sunulan nimetlerin farkina varilmasi, dayanisma ve paylasma için en uygun zamandir. Mübarek Ramazani Serif münasebetiyle, sofralarimizdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hosgörünün eksik olmamasini diliyorum. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanligin ve Islam Âleminin ihtiyaç duydugu baris, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeslik, hosgörü ikliminin hâkim olmasini, birligimiz, beraberligimiz milletimizin bekasi için yapacagimiz tüm dualarin kabul olmasini dilerim. Mübarek Ramazani Serifin tüm Türk Islam Âlemine hayir, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu