Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI  HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir ilçe Teşkilatı Tamer Yücel başkanlığında, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATI HAFTALIK OLAGAN TOPLANTISINI GERÇEKLESTIRDI.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir ilçe Teskilati Tamer Yücel  baskanliginda, haftalik olagan yönetim kurulu toplantisi gerçeklestirildi.
MHP Yüregir ilçe Baskanligi toplanti salonunda yapilan toplantiya, ilçe  Baskani Tamer Yücel ve  ilçe  yönetim kurulu üyeleri katildi.
Haftalik çalismalarin gündeme alindigi toplanti’da konusan Baskan Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) baslattigi 'Adim Adim 2023, Il Il Anadolu' programlari kapsaminda  MHP Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varli, Ayse Sibel Ersoy, Olcay Kilavuz, Baki Simsek ve Ali Muhittin Tasdogan’inda katildigi geçtigimiz hafta yapilan programlarda emegi geçen ilçe teskilatina tesekkür etti.

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin, herkesi vatan ve millet sevgisi etrafinda, siyasi kaygilarin üstünde bir gönül birligine, muhalefeti de iflah olmaz yanlislarindan bir an evvel dönmeye davet ettigini ifade eden  Baskan Yücel , 'Hiçbir siyasi düsünce, hedef, iktidar amaci veya projesi, Türkiye'nin birliginden, dirliginden, kardesliginden daha önemli, daha öncelikli olamayacaktir' ifadelerini kullandi.

Parti çalismalarinin ele alindigi haftalik olagan toplantisinda ilçe yöneticilerinin fikir alis verisiyle son buldu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı