Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP'li Güleç'in Ceyhan Belediye Başkanlığına aday adayı Olduğunu Açıklamalarının yankıları devam ediyor

MHP

Ceyhan Belediye Başkan aday adaylığı için haftasonu yüzlerce partilinin katıldığı Cumur ittifakının aday adayı MHP'li Oğuzhan Güleç'in aday adaylığı açıklamasının üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen hala yankıları devam ediyor

Ceyhan Belediye Başkan aday adaylığı için haftasonu yüzlerce partilinin katıldığı  Cumur ittifakının aday adayı MHP'li Oğuzhan Güleç'in aday adaylığı açıklamasının üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen hala yankıları Ceyhan'da devam ediyor.

 

Ceyhanlılar tarafından çok sevilen sayılan öğretim görevlisi Oğuzhan Güleç, Ceyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını parti ilçe binasında yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Güleç, açıklamasında, Bu memlekete hizmet etmek istiyoruz Ceyhanı yine layık olduğu yere tekrardan getirmek istiyoruz inşallah Rabbim bize bunu nasip ederse ülkücü duruşumuz'la inancımız'la ve ahlakımız'la inşallah güzel işler yapmak niyetiyle yola çıktık.

Oğuzhan Güleç Çok kalabalık Partili ve Ceyhanlı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bu Memlekette hizmet etmek istiyoruz. Ceyhan’ı yine layık Olduğu yere yine getirmek istiyoruz. İnşallah rabbim bize bunu nasip ederse Ülkücü duruşumuzla, inancımızla ve ahlakımızla inşallah tekrardan güzel işler yapmak için yola çıktık. Yanımda olan dostlarıma, yol arkadaşlarıma bana inandıkları müddetçe onların yüzünü kara çıkarmayacağıma şerefimle ve namusum üzerine ant içerim.

- Ben Ceyhan da doğdum, Ceyhan da yaşıyorum. Bu memleketteki bütün hemşehrilerimin sokakta tebessümle, mutlulukla huzurla gezmelerini sağlayabilmek adına bir günü 24 saat değil 48 saat yapmak kararlığım katıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 Mahâlli İdareler Seçiminde, MHP Ceyhan Belediye Başkan A. Adaylığı Tanıtım Programımızda Şahsımı Yalnız Bırakmayan Tüm Hemşehrilerime ve Yol Arkadaşlarıma Teşekkür Eder Saygılar Sunarım...

İyiki Varsınız.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı