Varan 1
Geçtiğimiz günlerde bir hayırsever vatandaşın park yeri olarak hibe edilen yeri İhale ile Makam şoförünün babasına satan Belediye Başkanı Bekir Şimşek , şimdi de iddialara göre Belediyenin yanında bulunan yedi emine teslim alınmış icralık araçları bazılarını patates mühürle Verği numarası ve firma isminin sahte olduğu öne sürülerek yedi emin otoparklarına teslim edilmiş gibi gösterilip buhar ettikleri ileri sürüldü.
MHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞLER TIKIRINDA GİDİYOR
Bu yolsuzlukla ilgili Karaisali emniyetine suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi.
Ayrıca beton pompası ve tır dorsesi bir tane olduğu hurda şase lastık yok çant üzeri şanzıman ve depoları yok diyerek çıkış yaptıkları öne sürülerek kıymet takdirinde çalışır vaziyette araç diye rapor düzenlendiği ileri sürüldü.
Teslim tutanağındaki yedi emin firması Adana’daki bir yedi emin firmasıyla isim benzerliğinde fakat Verği numarası tamamen sahte olduğu ileri sürülen sahte evraklardaki Tutanakla beton pompasının anahtarı Karaisalı belediyesi icra dairesi kasasına teslim edilmiş anahtarı dahi olan koca aracı hurda şase olarak çıkış yaptığı
Belediyenin park sorumlusunun ise ‘’ ben anahtarı kaybederim dediği!! ondan sonra icra dairesi karaisalı’daki tutanakla icra dairesi kasasına teslim aldığı ileri sürüldü.
Şuanki değeri pompanın 15 milyon civarında olduğu iddia edilirken yolsuzluk ve rüşvet vakalarının MHP2li Belediyelerde yaşanması son derece düşündürücü olurken MHP Genel Merkezinin bu yolsuzluklara göz yummasının arkasında nelerin yattığı yoksa kapının arkasında da hatırı sayılır kişilerin olduğu akla soruları getiriyor.
Devamı yarın