Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Millet İttifakı iktidar olmak için saflarını sıklaştırıyor!

Millet İttifakı iktidar olmak için saflarını sıklaştırıyor!

Millet İttifakı iktidar olmak için saflarını sıklaştırıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Il Örgütü, adalet ve demokrasi bulusmalarini Iyi Parti ile sürdürdü. Iyi Parti Adana Il Baskani Göktürk Boyvadaoglu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP Adana Il Baskani Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, iktidarin Türkiye’yi yönetemedigini vurguladi. Millet Ittifaki’nin Türkiye’nin gelecegi açisindan önemine vurgu yapan Çelebi, “Millet Ittifaki’yla yerel seçimlerin ardindan genel seçimlerden basariyla çikacagiz ve AKP iktidarina ilk seçimde son verecegiz” diye konustu.

 

MILLET ITTIFAKI’NIN ÇOK ÖNEMLI SORUMLULUKLARI VAR

CHP Adana Il Baskani Mehmet Çelebi ve il yöneticilerinin hak, hukuk, adalet, esitlik ve demokrasi mücadelesi veren siyasi partilerle bulusmasi Millet Ittifaki ortagi Iyi Parti ile devam etti. Geçtigimiz günlerde gerçeklestirilen kongrede yeniden Iyi Parti Il Baskanligi görevine seçilen Göktürk Boyvadaoglu ve yönetim kurulu üyelerine hayirli olsun dileklerini ileten Çelebi, Millet Ittifaki’ni olusturan partilerin il baskanlari ve parti örgütleri olarak çok önemli sorumluluklara sahip olduklarini kaydetti.

 

TÜRKIYE AKP DÖNEMINDE AGIR YARALAR ALDI

Türkiye’nin 18 yillik AKP iktidarinda yasamin her alaninda agir yaralar aldigini vurgulayan Çelebi, bu dönemde demokrasiden eser kalmadigini, temel hak ve özgürlüklerin kisitlandigini, ekonomi politikalarinin halki yoksullastirip yandaslari zenginlestirdigini, egitim ve saglik sisteminin çöktügünü, ülkenin denetim mekanizmasindan yoksun bir halde savruldugunu, Türkiye’nin bölgesinde yalnizlasan bir ülke haline geldigini aktardi.

TÜRKIYE’NIN UMUDU

Çelebi, “Iktidar ülkeyi yönetemez halde. Türkiye bugün freni patlamis bir kamyon gibi felakete dogru sürükleniyor. Bu baglamda Millet Ittifaki’ni olusturan partilerin il baskanlari ve örgütleri olarak önemli görevlere ve sorumluluklara sahibiz. Türkiye’yi içine sürüklendigi felaketten kurtarma konusunda isbirligi ve uyum içinde ittifakimizi gelistirerek çalismak zorundayiz. Önümüzdeki ilk genel seçimde AKP iktidarina son verip, Türkiye’yi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandirmak, güçlendirilmis parlamenter demokratik rejimi tesis etmek en önemli sorumlulugumuz. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi için mücadele eden tüm kurum,kuruluslar ve halkimizin destegiyle basaracagimiza olan inancimiz tamdir” ifadelerini kullandi.

AKP IKTIDARI ILK SEÇIMLERDE GIDECEK

Iyi Parti Adana Il Baskani Göktürk Boyvadaoglu de CHP Il Baskani Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti. Millet Ittifaki’nin kisa sürede Türkiye’nin gelecegi açisindan çok önemli islere imza attigini kaydeden Boyvadaoglu, birlik ve bütünlük mesajlari vererek, AKP iktidarinin ilk seçimlerde gidecegini vurguladi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli