Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir’de üye sayısını arttırmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir’de  üye sayısını arttırmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Teşkilatı tarafından PTT Evlerinde bulunan çocuk parkında katılım töreni düzenleyerek partiye geçen yeni üyelere Üç hilal Rozeti taktılar

Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir’de  üye sayisini arttirmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir Ilçe Teskilati tarafindan PTT Evlerinde bulunan çocuk parkinda  katilim töreni düzenleyerek partiye geçen yeni üyelere Üç hilal Rozeti taktilar

 MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varli MHP Mersin Milletvekili Olcay Klavuz, MHP Mersin Milletvekili  Baki Simsek ve Il Baskani Il Baskani Bünyamin Avci’nin rozet takdim ettigi yeni  üyeler ülke menfaatlerine dikkat çekerek herkesin MHP’ye üye olmasi noktasina isaret ettiler.

 

. Törende konusan MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel, “bu katilimlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katilan kardeslerimizle büyük bir aile oldugumuzu her firsatta dile getirecegiz” dedi.

. MHP’ye katilimin daha da artacagini öngördüklerini ve bu durumun kendileri için de moral kaynagi olusturdugunu ifade eden Baskan Yücel “ ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynagi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin güncel olarak üye kazanmasi ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olmasi sürecektir. Yeni üyelerimizle birlikte daha güçlü ve emin adimlarla yürümeye devam edecegiz.

Bizlerle omuz omuza yürüme niyetini ortaya koyan degerli yeni üyelerimizle daha güçlü olacagimizdan hiç süphemiz yok. Allah’in izniyle çalismalarimiz araliksiz  devam ederek sorunlari çözme noktasinda gayretlerimizi sürdürecegiz” ifadelerine yer verdi.

CHP’NIN CUMHURBASKANINA OLAN DÜSMANLIGI GÖZLERINI GÖR ETMIS

 

Adana  Milletvekili MYK Üyesi  Muharrem Varli ise yaptigi konusmasinda  CHP'nin Cumhurbaskanina olan düsmanligi gözlerini kör etmis'Ittifak olmasa dahi Selahattin Demirtas karsisinda yer almasi halinde Recep Tayyip Erdogan'i destekleyecegini dile getiren Varli, 'CHP'nin Cumhurbaskanina olan düsmanligi gözlerini kör etmis. Vallahi onlara sorsaniz Tayyip Erdogan mi Selahattin Demirtas mi diye inanciniz olsun Selahattin Demirtas derler. Bende bir ülkücü olarak diyorum ki bu ittifak olmasa dahi Tayyip Erdogan mi Selahattin Demirtas mi diye sorsalar vallahi, billahi, tillahi yüz defa Tayyip Erdogan derim. Tayyip Bey'in hatalari var midir? Vardir. Elbette insaniz geçmiste hata yapmisizdir, kusurumuz olabilir ama bu kusur ve hatadan dönmüs olmak, bugün dogrulari yapiyor olmak dünü bize unutturmalidir. Düsünün bir tane komsunuz var. Kötü yola giriyor, kumar oynuyor vesaire bu kardesinizi alip islah edip yaninizda tutmak mi dogrudur yoksa onu o kötülüklere itmek mi dogru olur. Siyasette de bazen bu tür hamleler yapmak lazim. Elbette Cumhurbaskanimizi böyle bir seye benzetmek mümkün degil. Tesbihte hata olmasin ama biz yaptiklarimizin dogru olduguna inandigimiz için bu ittifak içerisindeyiz' diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı