Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Muhtar, dereden su almak isteyen vatandaşa saldırdı

Muhtar, dereden su almak isteyen vatandaşa saldırdı

Adana'da bir muhtar, tarlasini sulamak için dere yatagindan su almak isteyen vatandasa küfredip saldirdi. Olay ani ise darp edilen kisinin cep telefonu kamerasina yansidi.
Alinan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Sambayadi Mahallesi'nde gerçeklesen olayda, Savas Özmen isimli vatandas tarlasini sulamak için traktörüyle arazisine geldi. Muhtar Mustafa Kaltar, dere yatagindan su almak isteyen Özmen'e izin vermeyince aralarinda tartisma çikti.
Suyu kullandirtmayacagini söyleyen muhtar da Özmen'e gözündeki magduriyeti üzerinden küfürler etti, üzerine elindeki sopayla yürüdü. Muhtar Mustafa Kaltar, Özmen'e bir tas bile su vermeyecegini söyleyerek, 'Seni mermi manyagi yaparim' diyerek tehdit etti. Kaltar, daha sonra Özmen'e vurdu. Özmen, yasananlari cep telefonu kamerasiyla görüntüledi. Özmen, Kaltar'in kamu mali olan dere yataginin kepçe getirip düzenleme yapip sahsi olarak kullanmaya basladigini kimseye de kullandirtmadigini iddia etti.

 

Yasanan olay sirasinda oradaki 2 çocuk da yasanan tartismayi saskin bakislarla izledi.
Savas Özmen, elindeki görüntülerle birlikte önce karakola ardindan Adana Adliyesi'ne giderek sikayette bulunup dilekçe verdi. Özmen, verdigi dilekçede Cumhurbaskanina hakaretten yargida dosyasi bulunan Mustafa Kaltar'in, muhtarlik makamini kullanarak Milli Emlak'a ait hazine arazilerini de yalan beyan ile sattigini, köy halkini kaosa sürükledigini iddia etti.
Sambayadi Mahallesi Muhtari Mustafa Kaltar da bahsedilen suyun dere yataginin suyu oldugunu ancak dere yatagindan kendi arazisine bir yol açarak suyu getirdigini, Özmen'in de kendisine yakin oldugu için kendi olusturdugu göletten suyu almak istedigini, bundan dolayi tartistiklarini söyledi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli