Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

'Mutfaklar yangın yerine döndü'

'Mutfaklar yangın yerine döndü'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis'te yasanan ekonomik kriz nedeniyle mutfaklarin yangin yerine döndügünü ve ocaklara ates düstügünü belirterek, 'Bu kara günleri iktidar getirdi. Buna ragmen 17 yildir memleketi yönetenler, sanki hiç sorumluluklari yokmus gibi kafalarini kuma gömüyorlar' dedi.

'SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALISIYORUZ'

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ekonomik ve siyasi krizle ilgili degerlendirmelerde bulunan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 'Ulu Önderimiz Atatürk'ün kurdugu bu Gazi Meclis çatisi altinda sürekli esnafindan çiftçisine, issizinden emeklisine tüm halkimizin sorunlarini gündeme getiriyor ve çözüm önerilerimizi siraliyoruz. Yaslisindan gencine, memurundan
köylüsüne herkesin sorunlarina deginiyor, ülkemizin problemlerine çözüm üretmeye çalisiyoruz' diye konustu.  

'IKTIDAR DUYMAZDAN GELIYOR'

Türkiye'de tarihin en büyük ekonomik ve siyasi krizinin yasandigina dikkat çeken Ayhan Barut, 'Meclis'te 'Ekonomik kriz var' diyoruz, siftahsiz dükkan kapatan esnaflarimizi da, ürünleri dalinda kalan çiftçimizi de anlatiyor, bu yangina çözüm bulunmasini istiyoruz. Ne yazik ki iktidar milletvekilleri ve yetkili makamda olanlar bunlari duymazdan geliyor' seklinde konustu.

'BU YANGINI SÖNDÜRMEK IÇIN NE BEKLIYORSUNUZ?'

Ülkede yigidin kuru sogana muhtaç edildigi bir dönem yasandigini aktaran Ayhan Barut, 'Mutfaklar yangin yeri, ocaklara ates düsmüs durumda. Bu aci tablonun sorumlusu bizler degiliz. Bu kara günleri iktidar getirdi. Buna ragmen 17 yildir memleketi yönetenler, sanki hiç sorumluluklari yokmus gibi kafalarini kuma gömüyorlar. Unutmayalim, halk bizden çözüm istiyor.  Lafi egip bükmeden bu sorumuza yanit verin. Bu yangini söndürmek için daha ne bekliyorsunuz? Niye harekete geçmiyorsunuz? Ne duruyorsunuz?' dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı