Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi

Narin Güran

Seda Toğrul, Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili tutuklanan amcası Salim Güran’ın avukatı olarak görevinden çekildiğini, Narin’in yaşadığı acıyı bir anne olarak hissettiğini belirtti.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili tutuklanan amcası Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul, davadan çekildiğini açıkladı. Toğrul, avukatlık görevini bir anne olarak Narin’in yaşadığı derin acıyı hissederek sürdürmenin imkansız olduğunu belirtti.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 

21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül’de Eğartutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan mahalle muhtarı amca Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklanmıştı.

 

AVUKATIN AÇIKLAMASI

 

5 Eylül’de müdafilik görevini üstlenen Seda Toğrul, yaptığı açıklamada, "Şüpheli Salim Güran'ın somut delil olmadan tutuklanmış olması ve Narin’in yaşayıp yaşamadığının dahi bilinmemesi nedeniyle müdafilik görevini bir anne olarak devam ettirmenin mümkün olmadığını" belirtti. Toğrul, "Narin’in yaşadığı derin hüznü ve acıyı bir anne olarak içimde hissediyorum. Dosyanın bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağım ve adil bir yargılama süreci için temennilerde bulunacağım" dedi.