Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Nevruz Bayramı kaynaşma vesilesidir!

Nevruz Bayramı kaynaşma vesilesidir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı 'Nevruz Bayramı, bütün Türk yurtlarında her ferdimizi ortak ülkü ve sevinçte buluşturan, gönülleri ısıtan kaynaşma vesilesidir.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Nevruz; kardesligimizin, milli birlik ve beraberligimizin renkli, coskulu, birlestirici, kucaklayici bayrami  olmaya devam edecektir.' dedi.

AVCI'DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI...

Nevruz Bayrami münasebetiyle mesaj yayimlayan MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Nevruz; birligi, dirligi, bolluk ve bereketi, kucaklasmayi, umudu, uyanisi, var olma iradesini temsil eden milli bayramimizdir.' ifadesini kullandi.

'SADECE BIR MEVSIMIN BASLANGICI DEGIL'

 Baskan Bünyamin Avci sunlari söyledi:

'Nevruz; sadece yeni bir mevsimin baslangici degil, ayni zamanda 300 milyon Türk'ün yasadigi tüm cografyada idrak edilen, kutlanan milli bir gündür. Nevruz Bayrami ayristirmaz, birlestirir ki bütün Türk yurtlarinda her ferdimizi ortak ülkü ve sevinçte bulusturan, gönülleri isitan kaynasma vesilesidir.'

'KUCAKLAYICI ARACI OLMAYA DEVAM EDECEK'

Bünyamin Avci söyle devam etti:

'Bu güzel bayrami Türkiye'de birligimizin güçlenmesi için degil; ayrisma için, kin ve nefret tohumu ekmek için kullanan ve istismar eden ihanet merkezleri bugüne kadar kirli hedeflerine ulasamadi, bundan sonra da ulasamayacaktir. Nevruz; kardesligimizin, milli birlik ve beraberligimizin renkli, coskulu, birlestirici, kucaklayici araci olmaya devam edecektir.'

DOGU TÜRKISTAN'DAN BUDAPESTE'YE...

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, 'Bu duygu ve düsüncelerle bütün hemsehrilerimizin, Adana'mizda bizimle birlikte kader birligi yapan tüm vatandaslarimizin Nevruz Bayrami'ni en içten duygularla kutluyorum. Nevruz'un Dogu Türkistan'dan Kirim'a, Kerkük'ten Bosna'ya, Budapeste'ye; bütün Türk-Islam Dünyasinda hayirlara vesile olmasini diliyorum.' dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı