Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

NİHAYET SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRLİK BAŞKANI ATANDI

NİHAYET SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRLİK BAŞKANI ATANDI

DSİ 6. BÖLGE'DE İŞLER SARPA SARIYOR!.başlıklı haberimize karşı bugün DSİ Seyhan Sol sahil Sulama Birliği Başkanlığına Yunus Kara ömerlioğlu atandı

Haklarında usulsüzlük yaptıkları gerekçesi ile   Gökçe zamanında İstifası alınan Seyhan sol sahil sulama birliği başkanı Atar’ın yerine  5 ay sonra nihayet bugün Birlik Başkanı atanda.

Aylardır Seyhan Sol  sahil Sulama Birliğinde yapılan Yolsuzlukları gündeme getiren gazetemiz Birlik Başkanı İbrahim Atar'ın Usülsüzlüklerini Kamuoyu ile paylaşarak Görevden alınması için  yetkililere sürekli çağrıda bulunmuş. Aralık ayında görevden alınan Eski Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe'etarafından  yaklaşık 5 ay önce görevden alınarak Birlik Başkansız kalan Seyhan Sol Sahil Sulama Birliğine nihayet bugün Birlik Başkanı atandı.

 

                                                      TEŞEKKÜRLER TOKALAK

Aralık ayında göreve gelen DSİ Adana 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak,a Haberimizi öneme aldığından dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Tokalak DSİ’’nin kaptanı olarak Orada dönen gizli kapaklı kapalı kapılar arkasında neler oluyor. Bilmesi gerekiyor. Bizim amacımız Devlet’in böyle bir önemli kurumda yıllardır birilerine adrese teslim ihaleler,şişirilmiş faturalar,kişiye özel hizmetler v.s gibi  işleri  görmesi Konusunda sayın Bölge müdür Tokalak’ı bilgilendirme amacı ile yaptığımız haberleri dikkate almasıdır. Sayın Tokalak’ın şahsı ve kişiliği hakkında hiçbir  sözümüz yoktur. Sayın Bölge Müdürümüz tam bir Devlet adamı,ve Devletin çıkarlarını koruyacağına ve Devleti zarara sokan kişileri de hesap soracağına inancımız tamdır.Bu konu için Gazete olarak Sayın Tokalak’a bilgi vermeye hazırız.

 

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı