Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ODUNCU:CUMHURİYET GELECEĞİMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR

ODUNCU:CUMHURİYET GELECEĞİMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR

Ceyhan Büyük Kırım Genç Esnaflar Derneği Başkanı Murat Oduncı,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ceyhan Büyük Kirim Genç Esnaflar Dernegi Baskani Murat Odunci,29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Mesajinda Cumhuriyet’in her türlü imkânsizliklara ragmen çok agir bedellerle kuruldugunu belirten Baskan Oduncu “Milletimizin birlik ve beraberliginin en önemli tezahürü olan Cumhuriyet’in ilani Türk milletinin, tarihte esine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapilan Kurtulus Savasi sonunda kazandigi, tarihindeki en büyük zaferidir. Bu anlamda Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var olusunun adidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “en büyük eserim” dedigi Cumhuriyet, gelecegimizin de en büyük güvencesidir.

Hâkimiyetin kayitsiz sartsiz millete ait oldugu Cumhuriyetimizin ilaninin 98. yil dönümünde, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaslarini ve aziz sehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle aniyor, milletimizin bu büyük bayramini yürekten kutluyorum.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı