Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Oğlu uyuşturucudan ölen annenin feryadı yürek yaktı

Oğlu uyuşturucudan ölen annenin feryadı yürek yaktı

Adana'da bir kişi, damar yolundan eroin aldıktan sonra rahatsızlanınca 4 kişi tarafından yol kenarına bırakılmasının ardından hayatını kaybederken, olay yerine gelen annesinin “Seni kurtaramadım” diye feryat etmesi herkesi ağlattı.

Oglu uyusturucudan ölen annenin feryadi yürek yakti
Adana'da bir kisi, damar yolundan eroin aldiktan sonra rahatsizlaninca 4 kisi tarafindan yol kenarina birakilmasinin ardindan hayatini kaybederken, olay yerine gelen annesinin “Seni kurtaramadim” diye feryat etmesi herkesi aglatti.
Edinilen bilgiye göre olay, Yüregir ilçesine bagli Ulubatli Hasan Mahallesi 3092 sokakta meydana geldi. Iddiaya göre, vatandaslar bir kisinin 4 kisi tarafindan getirilip sokak ortasina birakildigini, gencin de durumunun agir oldugunu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, gencin damar yolundan eroin almasi sonucu hayatini kaybettigini belirledi. Olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Gelen polis ekipleri, sahsin 34 yasindaki Ahmet G. oldugunu saptadi. Bir süre sonra ise Ahmet G.'nin annesi Songül G. ve kardesleri olay yerine geldi. Anne Songül G.'nin kosarak geldigi oglunun yaninda diz çökerek, “Oglum seni kurtaramadim, sana yardimci olamadim” diyerek feryat etmesi herkesi aglatti. Uzun süre anne ve çocuklari Ahmet G.'nin basinda gözyaslarina boguldu. Anneyi çevredeki kadinlar teskin etmeye çalisti.
Polis ise Ahmet G.'yi sürükleyerek getirip yol kenarina terk edip kaçan sahislari bulmak için çalisma baslatti. Ahmet G.'nin Ulubatli Hasan Mahallesindeki bir evde uyusturucu kullanip birden fenalastigi, yanindaki arkadaslarinin Ahmet G.'yi sürükleyerek evden çikarip, sokak ortasina biraktiktan sonra kaçtigi ileri sürüldü.
Ahmet G.'nin agabeyi ve kardesi, onu uyusturucuya alistirdigini öne sürdügü arkadasini darp etti. Kardeslerin elinden genci polis güçlükle aldi. Olay yerinde yapilan incelemede Ahmet G.'nin kollarinda siringa izleri bulundugu görüldü. Ahmet G.'nin cansiz bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı