Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Orhan Kemal Edebiyat Festivali sona erdi...

Orhan Kemal Edebiyat Festivali sona erdi...

Çukurova Belediyesi’nce bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Ezginin Günlüğü konseri ile sona erdi. “Çıtayı çok yükseğe koyduk” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, festivalin katılımcılarına teşekkü

Ezginin Günlügü’nden muhtesem konser

Çukurova Belediyesi 4. Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Ezginin Günlügü konseri ile sona erdi. Festival gibi kapanis konseri de büyük ilgi gördü. Orhan Kemal Kültür Merkezindeki konser tamamen dolu bir salonda gerçeklestirildi. Öyle ki vatandaslar Ezginin Günlügünü dinlemek için merdiven bosluklarini bile doldurdu. Büyük ilgi gören konser büyük bir coskuyla takip edildi.

Grup üyelerine çiçek veren ve hos gendiniz diyen Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, gelecek yillar için çitayi daha yüksege koyduklarini söyledi. 18 Martta baslayan ve 3 gün süren festivalin söylesilerle, imza günleriyle, atölye çalismalariyla devam etigini belirten Baskan Soner Çetin, “Simdi de Ezginin Günlügü’nü misafir ediyoruz. Çok mutluyum. Eskimeyen bir grup. 1982 yilinda kurulan grup halen genç kardeslerimizle devam ediyor. Ortaokul yillarinda dinlemeye basladik, lise ve fakülte yillarinda da begeniyle dinledik. Halen de dinliyorum. Iyi ki devam ediyor” dedi.

 

Baskan Soner Çetin içerigiyle dolu dolu festivalin begenildigini umdugunu belirterek, “Bundan sonnraki yillarda çitayi iyice yükseltecegiz. Pandemi nedeniyle iki yil yapamadik ama bundan sonraki yillarda daha da kapsamli bir sekilde devam edecek. Katilan tüm edebiyatçilara ve sanatçilara tesekkür ediyorum. 5’inci festivalde bulusmayi diliyorum” seklinde konustu.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı