Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ORMAN GENEL MÜDÜR YRD. ZEKERYA NANE GÖREVE BAŞLADI

ORMAN  GENEL MÜDÜR YRD. ZEKERYA NANE GÖREVE BAŞLADI

Orman Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yrd. Olarak atanan Adana’nın başarılı bürokratlarından Zekariya Nane göreve başladı.

 

 Orman Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yrd. Olarak atanan Adana’nın başarılı bürokratlarından Zekariya Nane  göreve başladı.

Kendisine verilen bütün görevleri laikiyle yerine getiren Çukurova insanlarının  kalkınması yönünde büyük başarılara imza atan Adana’nın yetiştirdiği bürokratlarından Zekarya Nane, göreve hızlı başladı.

  Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nde bir süre  Daire Başkanlığı yapan başarılı bürokratlardan Orman Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yrd. Olarak Zekariya Nane’ye   hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tarım ve Orman Bakanı  prof Doktor Vahit Kirişçi’nin Bürokrat seçimlerinde doğru adımlar attığı yönünde Adana’dan olumlu tepkiler alırken. Her zaman Çukurova Bölgesinin kalkınması konusunda gecesini gündüzüne katan Bekir Sıtkı Özbek’inde görev verilmesi konusunda heyecanla bekliyoruz.

Çukurova Flashhaber gazetesi ve Yavuz Medya grubu ajansı olarak hemşehrimiz Başarılı bürokrat  Zekerya Nane beyefgendiye yeni görevinde başarılar diliyoruz



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı