Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Örnek oldu! Başkan Kocaispir maaşını bağışladı...

Örnek oldu! Başkan Kocaispir maaşını bağışladı...

Örnek oldu! Başkan Kocaispir maaşını bağışladı...

YERELDE ÖNCÜLÜK YAPTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, koronavirüs nedeni ile zor günler yasayan ihtiyaç sahipleri için Yüregir Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’na maasini bagislayarak destek olacagini duyurdu.
Baskan Kocaispir, yaptigi paylasimda, “Tüm dünyayi çepeçevre saran salgin hastalik maalesef ülkemizi de etkisi altina almis durumda. Devlet ve millet olarak bu sikintili süreci atlatabilmek için olaganüstü bir çaba içerisindeyiz. Biz de belediye olarak teyakkuz halinde milletimizin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Allah yardimcimiz olsun. Bu süreçte insanüstü bir gayretle çaba gösteren tüm saglik çalisanlarimiza ve belediyemiz personeline sükran ve minnetlerimi arz ediyorum.
Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün el birligi ile bu zorluklari asma günüdür. Gün millet olma ve kardeslik bilincini tazeleme günüdür. Ben de bu sikintili süreçlerde naçizane tasin altina elimi daha fazla koymak ve ihtiyaç sahibi kardeslerimin sikintilarini bir nebze olsun hafifletebilmek adina bir maasimi Yüregir Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’na bagisliyorum. Allah yardimcimiz olsun” ifadelerini kullandi.
Baskan Kocaispir’in örnek davranisi vatandaslarin takdirini topladi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı