Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Osmaniye Üniversitesi'den Hisarcıklıoğlu'na doktora ünvanı

Osmaniye Üniversitesi

Osmaniye Üniversitesi'den Hisarcıklıoğlu'na doktora ünvanı

Osmaniye  Korkut Ata Üniversitesi Tarafindan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu'na fahri Doktora ünvani verildi. Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Sehitler Amfisi'nde gerçeklestirilen törende konusan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskanimiz M. Rifat Hisarciklioglu, ögrencilerle bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.Gençleri gördügünde anlattigi tek seyin girisimcilik oldugunu belirten Hisarciklioglu, zengin olmanin yolunun girisimcilikten geçtigini söyledi.
TOBB Baskani Sn. M. RifatHisarciklioglu'nun katilimiyla Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Aydar’da katilim sagladi.

 

Ülkeyi karis karis gezerek girisimciligi anlattigini ifade eden Hisarciklioglu, gençlere girisimci olmalari tavsiyesinde bulundu.Dünyada milletlerin gücünün topla, tüfekle degil, girisimcileriyle ölçüldügünü ifade eden Hisarciklioglu, söyle devam etti:'Rekabetin, girisimciligin oldugu yerde yarisma basliyor ve zenginlik böyle geliyor. Rekabetçi olabilmek için muhakkak ki muhakkak girisimciye ihtiyacimiz var. Dünyanin en zengin 20 ülkesine bakiyorsunuz, en girisimci 20 ülke. Artik girisimcilik öyle bir hale geldi ki tüm ülkeler, birakin kendi girisimcilerini, girisimci ithal ediyorlar. .'Türkiye'nin meselelerin çözümünün, girisimciliginde oldugunu dile getiren Hisarciklioglu, daha fazla girisimci çikarilmasi gerektigini kaydetti.

Konusmalarin ardindan Hisarciklioglu'na, 'Inovasyon, girisimcilik ve teknoloji yönetimi' alaninda fahri doktora diplomasi törenle takdim edildi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı