Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Otobüs şoförlerine eğitim semineri

Otobüs şoförlerine eğitim semineri

Otobüs şoförlerine eğitim semineri

Adana Büyüksehir Belediyesi vatandasla birebir diyalogda bulunan otobüs soförlerine, halkla iletisim konusunda egitim semineri veriyor.

SOFÖRLER SAHADAKI BELEDIYENIN YÜZÜ

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in, hizmetin her asamasinda kaliteden ve güleryüzden ödün verilmemesine yönelik direktifleri dogrultusunda, otobüs soförlerinin katildigi seminer düzenlendi.

 

Büyüksehir Belediyesi Ulasimdan Sorumlu Genel Sekreter Yardimcisi Birgül Agdemir, Adana Büyüksehir Belediyesi Tiyatro  Salonunda gerçeklestirilen seminerde, otobüs soförlerinin belediyenin sahadaki yüzü oldugunu söyledi. Agdemir, soförlerin hal, tavir ve davranislarinin çok önemli oldugunu ve bu konuda soförlere güvendiklerini ifade etti. 

MERHABA VE TEBESSÜMÜ ESIRGEMEYIN

Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Uzm. Dr. Riza Mete de soförlere, vatandastan bir merhabanin ve tebessümün esirgenmemesini istedi. Kamu hizmeti veren belediyelerden iletisim çok önemli oldugunu kaydeden Mete, “Belediyelerin hizmetlerini halka yansitirken vatandasla en fazla iletisime geçen otobüs soförlerimizdir, bu nedenle soförlerimiz beden diline ve konusmalarina özen göstermelidir. Vatandasin bindigi otobüsten memnun inmesi siz soförlerimizin iyi hizmet ve güler yüzüyle olacaktir” dedi.

ILETISIMDEN KORKMAYIN

Büyüksehir Belediyesi Tiyatro Salonu’na gerçeklestirilen egitim seminerinde Psikolog Tugçe Önder ile Melike Manga soförlere, vatandasla dogru iletisim kurma yöntemleri konusunda bilgi aktardi. Büyüksehir Belediyesi’nde görev yapan 600 dolayindaki soföre seslenen Önder ve Manga, halkla iletisimin kalitesinin çok önemli olduguna vurgu yapti ve pozitif olmanin yöntemlerini anlatti. 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu