Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

Otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

Otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

ADANA'da, çalisir haldeki otomobilini sokak girisine park eden ve yan koltuktaki tabancayla uyuyakalan Mustafa K. (20), polisi alarma geçirdi. Çevredekilerin ve polisin çagrisina cevap vermeyen  ve uyusturuc etkisinde oldugu öne sürülen Mustafa K., polis ekipleri tarafindan araç cami kirilarak çikarilip, hastaneye götürüldü.

 Olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Akkapi Mahallesi Sih Cemil Caddesi üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri sokak girisine park edilmis, çalisir haldeki otomobilin uzun süre hareket etmemesi üzerine süphelenerek, araca yaklasti. Içerisinde bir kisinin uyudugunu, yan koltugunda da tabanca oldugunu fark eden mahallelilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Uyusturucu madde etkisinde oldugu öne sürülen Mustafa K., mahallelinin ve polisin çagrisina tepki vermeyerek uyumaya devam etti. Cadde üzerinde güvenlik önlemi alan polis, levye ile otomobilin arka camini kirip, kapiyi açti. Mustafa K., buna ragmen uyanmadi.

 

SEDYEDE ESNEMEYE DEVAM ETTI

Saglik ekibinin çagrisina da cevap vermeyen genç, sedyeyle ambulansa alindi. Otomobil içerisinde arama yapan ekipler, Mustafa K.'ye ait oldugu degerlendirilen tabancayi ele geçirdi. Öte yandan Mustafa K.'nin ambulansa götürüldügü sirada esnemesi dikkati çekti. Genç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldirildi. Otomobil ise incelenmesi için polis ekiplerince götürüldü. Çevredekiler, Mustafa K.'nin çikarilma anini film gibi seyretti.

 'BIR TÜRLÜ UYANMADI'

Mahalle sakini Ahmet Süren, sokaktan çikamayan araçlarin kornaya basmasi üzerine disari çiktiklarini ve araci fark ettiklerini belirterek, 'Otomobilin içerisindeki baygin haldeydi. Cama vurduk ancak bir türlü uyandiramadik. Büyük bir ihtimalle uyusturucu kullanmis. Elinde de silah vardi. Polisi aradik. Onlar da arka cami kirip, çocugu çikardilar' diye konustu.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı