Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Otomobilin lastiğini kesip 22 bin avro çaldılar

Otomobilin lastiğini kesip 22 bin avro çaldılar

Otomobilin lastiğini patlatıp, yardım etme bahanesiyle araçtaki 22 bin Euroyu çaldılar

Otomobilin lastigini patlatip, yardim etme bahanesiyle araçtaki 22 bin Euroyu çaldilar
Adana'da para çeken bir kisinin otomobilinin lastigini patlatip, yardim etme bahanesiyle araçtaki 22 bin Euroyu çaldilar
Polis, 22 bin Euroyu çalan zanlilardan 2'sini yakaladi, 12 bin euro parayi ele geçirdi
10 bin euroyu alarak kaçan sahsin arama çalismasi sürüyor
ADANA - Adana'da bir otomobilin lastigini patlatip sürücüye yardim etme teklifinde bulunan 2 kisi, içerisinde 22 bin euro bulunan çantayi alip kaçti. Polisin siki takibi sonucu kaçan sahislardan 2 kisi yakalandi, 12 bin euro ele geçirildi. 
Olay, merkez Seyhan ilçesi Kizilay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bankadan 22 bin euro para çeken G.E., 01 EFF 06 plakali otomobiline binerek yolda ilerlemeye basladi. Bir süre sonra seyir halindeyken yanina yaklasan motosiklet üzerindeki 2 sahis, G.E.'ye otomobilinin lastiginin patlak oldugunu söyledi. Bunun üzerine G.E., saga çekerek kendisine yardimci olmak istedigini söyleyen sahis ile birlikte lastigi kontrol etmeye basladi. Bu sirada motosikletteki diger sahis, otomobilin arka koltugundaki içerisinde 22 bin euro bulunan çantayi alarak diger sahisla birlikte olay yerinden kaçti. 
G.E.'nin ihbari üzerine polis harekete geçti. Polis, zanlilarin Seyhan ilçesine bagli Hürriyet Mahallesi'ne kaçtigi bilgisini aldi. Güven timi tarafindan sokak arasinda sikistirilan sahislar yakalandi. Yapilan üst aramasinda sahislarin birinin üzerinden 11 bin euro, digerinin üzerinden ise bin euro para çikti. 
Öte yandan otomobilde yapilan incelemede sag arka lastigin biçakla patlatildigi belirlendi. Yakalanan iki zanliya yardim ettigi ögrenilen baska bir sahsin da üzerindeki 10 bin euro ile kaçarak izini kaybettirdigi bildirildi. Kaçan diger sahsin yakalanmasi için çalismalar sürüyor. 
Üzerinden 12 bin euro çikan iki zanli gözaltina alinarak emniyete götürülürken, 10 bin euroyu alarak kaçan sahsin yakalanmasi için çalismalar sürüyor.


  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı