Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel halk otobüsleri güzergah bedellerine 5 taksit

Özel halk otobüsleri güzergah bedellerine 5 taksit

Özel halk otobüsleri güzergah bedellerine 5 taksit

Özel halk otobüsleri güzergah bedellerine 5 taksit

Adana Büyüksehir Belediye Meclis özel halk otobüslerinin her yil belediyeye ödedigi güzergah bedelinin 5 esit taksitte ödenmesini kararlastirdi.

 

Adana Büyüksehir Belediye Meclisi, Mustafa Bayar, Cemal Demirdag ve Sevil Can tarafindan açildi.

Pozanti Belediye Baskani Mustafa Çay, gündem disi söz alarak, Büyüksehir Belediyesi’ndeki koordinasyon eksikliginin acil olarak giderilmesini istedi.

Adana’nin hep adliye haberleri ile Türkiye gündemine geldigini söyleyen Çay, Adana’nin iyi anilmasi için iyi yatirimlara ihtiyaç oldugunu söyledi. Yayla turizmi ve kayak merkezinin Pozanti’ya yapilmasinin gerekliligine isaret eden Çay, turizm yatirimcilarini Pozanti’da yatirim yapmaya davet ederek, Belediye Meclisi olarak bu konuda gerekli kararlari alacaklarini ve turizm yatirimcilarinin önünü açmaya hazir olduklarini sözlerine ekledi.

 

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 14 madde daha görüsüldü.

Gündemin 43. maddesinde özel halk otobüsleri güzergah bedelleri belirlendi. Geçen yil 6 taksitte yapilan ödeme için Adana Büyüksehir Belediyesi idaresi 4 taksit önerisi getirdi.

Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi ve ayni zamanda otobüs kooperatifi Baskani olan Haci Ali Yasar güzergah bedelinin geçen dönemde oldugu gibi 6 taksitte ödenmesini istedi.

CHP Grup Baskanvekili Serdar Seyhan’in güzergah bedelinin 5 taksit olmasini, ilk ödemenin de 30 Mart’ta yapilmasi önerisi mecliste oy birligiyle kabul edildi.

Adana Büyüksehir Belediyesi Ocak ayinin son birlesimini yarin saat 14.30’da yapacak.

Yarin ki mecliste Adana Büyüksehir Belediyesi denetim Komisyonuna üye seçimi gerçeklestirilecek.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı