Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Özsoy: AK Parti 19 Yıldır Ezberleri Bozdu

Özsoy: AK Parti 19 Yıldır Ezberleri Bozdu

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19’ncu yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Özsoy, AK Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğunu söyledi.

Özsoy: AK Parti 19 Yildir Ezberleri Bozdu
AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy, AK Parti'nin iktidara gelisinin 19’ncu yil dönümü dolayisi ile bir mesaj yayimladi. Özsoy, AK Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozdugunu söyledi.
AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy, ‘‘Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde güçlü Türkiye hedefleriyle kurulan AK Parti iktidarinda 19 yildir milletimize hizmet etmenin hakli gururunu yasiyoruz. ’’ dedi.
AK Parti’nin 19 yillik iktidarinda Türkiye siyasetinde ezberleri bozdugunun ve milletin egemenligi üzerindeki tüm vesayetleri kaldirdiginin altini çizen AK Parti Ilçe Baskani Sami Özsoy mesajinda, ‘‘Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde 3 Kasim 2002 tarihinde iktidara gelen partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin baslangicina vesile olmustur. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in ‘Her sey Türkiye için’ ve ‘Bundan sonra hiçbir sey eskisi gibi olmayacak’ diyerek baslattigi iktidar yürüyüsümüz bugün 19. yilina ulasmistir. AK Parti, Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenligi üzerindeki bütün vesayeti kaldiran, devleti toplumdan ayiran siyasi tarihi silmis, milleti yasat ki devlet yasasin anlayisi ile kaderi Türkiye'nin ve Türk milletinin kaderi ile bütünlesmis, 84 milyonun partisi olmayi basarmis bir partidir” dedi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı