Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Pastacılık kursu büyük ilgi gördü!

Pastacılık kursu büyük ilgi gördü!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin son yıllarda geleneksel hale getirdiği 14 Şubatta Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi ziyaretini yine gerçekleştirdi. Pastacılık eğitimi alan kursiyerleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin, “Kad

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Güzelyali Kadin Sohbet ve Dayanisma Evini ziyaret ederek burada pastacilik kursuna devam eden kursiyerlerle sohbet etti. Her yil 14 Subatta yaptigi ziyareti tekrarlayan Baskan Soner Çetin, kendisini karsilayan kursiyerlere tek tek çiçek verdi. Baskan Soner Çetin, kursiyer ve egitmenlerle bir süre sohbet ederek, onlarin kendi elleriyle yaptigi pasta ve tatlilardan tatti.

“Kadinlarimiz bizim basimizin tacidir” ifadesini kullanan Baskan Soner Çetin, “Bu tesislerimizin ayni zamanda kadinlarimizin meslek ögrendigi yerler haline gelmesinden dolayi mutluluk duyuyorum. Emegi geçen personelimize ve egitmenlerimize çok tesekkür ediyorum. Kadinlarimizin kadin sohbet ve dayanisma evlerine devam edip hem sosyallesmeleri hem de açtigimiz kurslarda meslek sahibi olmalarini çok önemsiyorum” dedi.

Kursiyerler de böyle bir imkan sagladiklari için Baskan Soner Çetin’e tesekkür ettiler. Baskan Soner Çetin’i 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Gününde de beklediklerini ifade eden kursiyerler, belediye tesislerinde kendilerine saglanan olanaklarin memnuniyet verici oldugunu belirttiler.

Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürü Tahsin Akis da Baskan Soner Çetin’in son 3 yildir 14 Subatta Güzelyali Sohbet ve Dayanisma Evini ziyaret ettigine dikkat çekerek, “Bu durum artik geleneksel hale geldi” seklinde konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı