Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Polise ve ekip aracına çarpıp kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı

Polise ve ekip aracına çarpıp kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı

Adana'da uygulama yapan polise ve ekip aracına otomobille çarptıktan sonra kaçmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.

Adana'da uygulama yapan polise ve ekip aracina otomobille çarptiktan sonra kaçmaya çalisan süpheli kovalamaca sonucu yakalandi

.Alinan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Güney Kusak Bulvari'nda uygulama yapan polis ekipleri, durumundan süphelendikleri 41 KM 054 plakali otomobili durdurmak istedi.

Ekiplerin ikazina ragmen durmayan sürücü araciyla bir polis memuruna çarptiktan sonra Nuri Sabuncu Bulvari'na girerek izini kaybettirmeye çalisti. Durumun telsiz anonslariyla bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayida takviye polis ekibi sevk edildi.Turhan Cemal Beriker Bulvari'na girerek otomobille ilerlemeye devam eden süpheli, takipteki bir ekip aracina çarpinca yaya olarak ara sokaklara kaçti.

 

 

Bölgede arama çalismasi yapan ekipler, süpheliyi bir apartmanin girisinde saklandigi sirada yakaladi.Gözaltina alinan sürücü M.T'nin 26 suçtan kaydi bulundugu ögrenildi.Ekipler, otomobilde yaptiklari taramada ruhsatsiz bir tabanca ele geçirdi.Süphelinin çarpmasi sonucu hafif yaralandigi belirtilen polis memurunun ise önlem amaçli hastaneye götürüldügü belirtildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı