Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Pusu kurdu, öldürdü, tutuklandı...

Pusu kurdu, öldürdü, tutuklandı...

Adana'da kendisini daha önce darp edip küfrettiğini öne sürdüğü şahsa evinin önünde pusu kurup öldüren zanlı tutuklandı.

Adana'da kendisini daha önce darp edip küfrettigini öne sürdügü sahsa evinin önünde pusu kurup öldüren zanli tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 22 Subat günü saat 10.30 siralarinda Seyhan ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Iddiaya göre, ise gitmek için evinden çikan Yusuf Yosunkaya, 01 AHT 055 plakali otomobiline bindigi sirada bir kisi tarafindan silahli saldiriya ugradi. Tabancadan çikan mermilerle yaralanan Yosunkaya kanlar içerisinde yere yigilirken, süpheli ise olay yerinden kaçti

 

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbariyla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi Yosunkaya, ambulansla özel hastaneye kaldirildi. Ameliyata alinan Yosunkaya, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamadi.
Silahli saldiriyla ilgili çalisma baslatan Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Polis, süphelinin Ömer K. oldugunu ve kiraladigi araçla olay sabahi Yosunkaya'nin evinin önünde pusuya yattigini belirledi.

Süphelinin, Gazipasa Mahallesi'ndeki kayinpederinin evinde saklandigini belirleyen polis, zanliyi adrese yaptiklari baskinda yakaladi. Gözaltina alinan zanli emniyete götürülürken, evde yapilan aramada ise saldirida kullandigi tabanca da ele geçirildi.Polisin yaptigi çalismada Yosunkaya'nin, olaydan bir hafta önce dini nikahli esinden ayrildigi için Onur S.'yi, 'Esini bosadin, bir çocuguyla ortada biraktin' demesi üzerine çikan kavgada darp ettigi, araya girmek isteyen Ömer K.'yi da dövüp, küfrettigi ortaya çikti. Zanlinin da kendisine edilen küfürleri gururuna yediremedigi için silahli saldiriyi düzenledigi belirtildi.Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı