Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

'Şan, şöhret, makam ve mevki için göreve talip olmadık'

'Şan, şöhret, makam ve mevki için göreve talip olmadık'

AK PARTI ILÇE YÖNETIM KURULLARI OLUSTURULDU

AK Parti Yüregir, Seyhan ve Ceyhan Ilçe Baskanligi degisiminden sonra yönetim kurulu üyeleri de olusturuldu. 30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyeliklerin olusmasinda Ilçe baskanlari, müracaat sayilarinin beklenenden fazla ilgi olmasi dolayisiyla zorlandilar.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabindan bir açiklama yapan AK Parti Yüregir Ilçe Baskani Necip Fazil Cengil; Yönetim kurulunda görev almak isteyenlerin sayisinin beklentilerin çok üzerinde oldugunu, bu istek ve heyecanin ise oldukça sevindirici bulduklarini belirterek; “Her biri digeri kadar degerli olan arkadaslarimiz arasinda seçim yapmak oldukça zor oldu. Partimizin ilkeleri çerçevesinde gerekli istisareler yapilarak, Parti tüzügümüzün izin verdigi sayida arkadasimiz belirlendi. Her seye ragmen eksikliklerimiz olabilir. Inaniyorum ki, hiç bir arkadasimiz san, söhret, makam ve mevki için göreve talip olmamistir”dedi.


Göreve talip olanlarin tek gayelerinin davaya katki koymak için canla basla çalismak oldugunu vurgulayan Cengil; “Özellikle vurgulamak isterim ki; Bu yol bütün arkadaslarimiza açiktir, partinin degisik kademelerinde hizmet etme yolu sonuna kadar açiktir. Hep birlikte el ele vererek bu bayragi daha ileriye tasiyacagiz. Partinin kurulusundan bu yana hizmet etmis herkese tesekkür ediyorum. Ebediyete intikal edenlere, Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin. Güç, kuvvet versin” dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli