Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sarıçam Belediyesi'nden ücretsiz yüzme kursu!

Sarıçam Belediyesi

Sarıçam Belediyesi İlçede “Daha Sağlıklı Sarıçam İçin Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak” Sloganıyla yüzme kursu açıyor.

Sariçam Belediyesi Ilçede “Daha Saglikli Sariçam Için Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak” Sloganiyla yüzme kursu açiyor.


Adana’da havalarin isinmasi ile birlikte artan bogulma vakalarinin önüne geçmek isteyen Sariçam Belediyesi, Osman Gazi Mahallesi Muhtarligi karsisinda ve Asim Savas Spor Salonu’nda kurdugu portatif yüzme havuzunda yüzme kursu baslatiyor.

Uzman egitmenler esliginde ücretsiz olarak verilecek olan yüzme kursuna katilmak isteyen çocuklarin Sariçam Belediyesi Turkuaz Masa biriminden kayitlarini yaptirabilecekleri açiklandi.
7-15 yas araligindaki çocuklarin öncelikli oldugu kursa katilan kursiyerlerin short, bone, mayo, yüzme tahtasi ve yüzme simidi gibi ihtiyaçlarinin Sariçam Belediyesi tarafindan karsilanacagi belirtildi.

“ÇOCUKLARIMIZ BOGULMASIN ANNELER AGLAMASIN”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag konu ile ilgili yaptigi açiklamada sunlari söyledi “Havalarin isinmasi ile birlikte hayata geçirdigimiz yüzme kurslarimiz Sariçam’da iki noktada hizmet verecek. Sariçam Belediyesi olarak kursa katilan yavrularimizin tüm malzemelerini ücretsiz verecegiz. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile is birligi içerisinde açtigimiz yüzme kurslarimiz Eylül ayi sonuna kadar hizmet verecek. Uzman egitmenlerimiz esliginde verecegimiz kurslarimiz sayesinde temennimiz çocuklarimiz bogulmasin annelerimiz aglamasin.” diye konustu.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı