Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam Belediye sokak hayvanlarını unutmadı...

Sarıçam Belediye sokak hayvanlarını unutmadı...

Sarıçam Belediye sokak hayvanlarını unutmadı...

Korona virüsle mücadele kapsaminda hafta sonlari uygulanan sokaga çikma kisitlamalari nedeniyle beslenme imkânlari azalan sokak hayvanlarini Sariçam Belediyesi unutmadi. Bu kapsamda Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in talimatlariyla harekete geçen Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri bu hafta sonu da Sariçam Belediyesi santiyesinde üretilen ve daha önceden ilçenin çesitli noktalarina yerlestirilen suluk ve mama kaplarina mama, yem ve su birakti.

 

Insan odakli Belediyecilik anlayisiyla hizmet verdiklerinin altini çizen Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag; “ Dünyayi etkisi altina alan Korona virüs salginindan maalesef hepimiz olumsuz etkilendik. Sariçam Belediyesi olarak bu sikintili süreçte halkimizin her zaman hizmetinde olduk olmaya da devam edecegiz. Yalniz bu süreçte sokaktaki dostlarimizi da unutmadik. Sokaga çikma kisitlamasinin oldugu hafta sonlari yaklasik bir yildan bu yana sokak hayvanlarinin ihtiyaçlarinin giderilmesi adina ekiplerimiz hafta sonlari sahada oluyor ve bu canlarin mama, su gibi beslenme ihtiyaçlarini gideriyorlar. Sariçam Belediyesi Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan gerçeklestirilen bu hizmetleri pandemi boyunca sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edecegiz.” diye konustu.

 

Öte yandan Sariçam Belediyesi tarafindan sokak hayvanlari için yapilan bu hizmetleri gören vatandaslar duyarliligindan dolayi Baskan Uludag’a tesekkürlerini ilettiler.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı