Sarıçam Belediyesi gıda kolisi dağıttı

Sarıçam Belediyesi gıda kolisi dağıttı

Sarıçam Belediyesi gıda kolisi dağıttı

Baskan Uludag: Salgindan birlikte kurtulacagiz

 

Yeni tip Corona virüsün (Covid-19) yayilmasiyla birlikte, vatandaslarin saglik ve güvenligi için her türlü tedbirleri alan Sariçam Belediyesi, salgindan ekonomik olarak etkilenen vatandaslara gida kolisi yardiminda bulunuyor.

“YARDIM IÇIN BIZE ULASABILIRSINIZ”

Sariçam Belediyesi sinirlari içerisinde bulunan 68 mahallemizde ihtiyaç sahibi ailelere hazirlanan gida kolilerini en hizli sekilde ulastirdiklarini belirten Belediye Baskani Bilal Uludag, “Salginla birlikte tedbirleri elden birakmayarak çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Belediye olarak, ekonomik sikintiya düsen vatandaslarimiz için gida kolileri hazirlatarak dagitimini yapiyoruz. Kayitlarimizda olmayan ihtiyaç sahibi vatandaslarimiz belediyemize basvurarak bize ulasabilirler. Sizler bizim için degerlisiniz” dedi

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ, BIRLIKTE BASARACAGIZ”

Sariçam Belediyesi olarak rahmet ve bereket ayinda ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacina merhem olmaya çalistiklarini ifade eden Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti; Insallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayida bu desteklerimizi vermeye çalisacagiz dedi. Bunun yani sira evden çikamayan ya da 65 yas üstü vatandaslarin da alisveris ihtiyaçlarini karsiladiklarini belirten Baskan Bilal Uludag, ayni sekilde sicak yemekleri de evlere kadar ulastirdiklarini söyledi. Sariçamlilarin her zaman yaninda olduklarini ifade eden Baskan Uludag, “Salgin sürecini atlatmayi birlikte basaracagiz. Kendiniz ve sevdikleriniz adina virüsten korunmak için gerekli önlemleri elden birakmayin. Tedbirlere uymaya devam ettikçe daha da iyi olacagiz ve bu zorlu süreci en kisa zamanda hep birlikte atlatacagiz” diyerek, evde kalmanin önemine vurgu yapti.