Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sarıçam Belediyesi'nden okullarda temizlik seferberliği

Sarıçam Belediyesi

Sarıçam Belediyesi'nden okullarda temizlik seferberliği

Sariçam Belediyesi'nden okullarda temizlik seferberligi

Sariçam Belediyesi tarafindan 2019-2020 egitim ögretim sezonu öncesi okullardaki temizlik çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Sariçam Belediyesi Baskani Bilal Uludag, Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin, ögrencilerin daha temiz ve güzel bir ortamda egitim görmeleri için çalismalarinin yogun bir sekilde sürdürdügü belirti.

Yeni ögretim yili yaklasirken temizlik çalismalarina Sofulu Anadolu Imam Hatip Lisesi bahçesinde devam edildi. Temizlik islerinin yani sira Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri ile de koordineli olarak çalisan ekipler,  okul bahçesinde kapsamli olarak yikama, agaç budama yaparken,  çevrede bulunan otlarda temizlendi.

Baskan Bilal Uludag, Sariçam Belediyesi olarak egitime yönelik faaliyetlere her zaman destek olduklarini söyledi.  Bilal Uludag, ilçe sinirlari içerisinde bulunan okullarin bahçe yikama, agaç budama ve temizlik hizmetlerinin yapilan planlama dogrultusunda devam ettigini ifade etti.  

Okul temizlik çalismalarinin yil boyunca da devam edecegini belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,” Her türlü teknolojik donanima sahip ekiplerimiz gün boyunca okullardaki temizlik çalismalarini araliksiz sürdürüyor ve okullarimiz piril piril bir hale getiriliyor. Okullarimiz açildiginda ise degerli çocuklarimiza daha temiz ve saglikli bir ortam sunuluyor. Kapsamli olarak yürütülen çalismalar ile okullarimizin yeni egitim ve ögretim yilinda hazirlikli girmesine yardimci oluyoruz.  2019-2020 egitim ögretim döneminde tüm ögrencilerimize ve egitim camiamiza hayirli olmasini diliyorum.” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı