Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Ilçe Tarim Müdürü Mehmet Örtülü ile birlikte Sariçam Kürkçüler mahallesinde bulunan tarim alanlarini ve birçok alanda üretim yapan seralari ziyaret ederek çiftçilerden üretim hakkinda bilgi aldi. Sariçam’da seracilik faaliyetlerinde çiftçilere kolayliklar dileyerek sohbet eden Baskan Uludag; Çiftçilerin emek ve alin teriyle çalisarak topraga hayat kattiklarini ifade ederek; “Üretken Sariçamimizin bereketli topraklarini ziyaret ederek çiftçilerimize selam verdik, sohbet ettik ve kolayliklar diledik. Salgin döneminde dahi canla basla çalisan ve üreten çiftçi kardeslerimize tesekkür ederim.” dedi

 

ÇIFTÇILERIMIZE DESTEGIMIZI SÜRDÜRECEGIZ

Sariçam denilince akla gelenler Üniversite, Organize Sanayii bölgeleri ile tarim ve toprak mahsulleridir. 460.000 dönüm tarim alanimizda çok çesitli tarim ürünlerimiz yetistirilmektedir. Yaklasik 200 dönüm alanda ise su dönemde de üretimi devam eden ve Muz, Çilek, Mantar ve Ejder Meyvelerini yakindan inceledik.

 

Ilçe Tarim Müdürümüz ile birlikte isbirligimizi sürdürerek, çiftçilerimizin üretimini ön plana çikarmaya devam edecek ve üreticilerimize destegimizi sürdürecegiz. Ilçemizde üretilen ve üretimi devam eden ürünlerin bereketli olmasini diliyorum. Ilçemizin verimli topraklarinda alin teri dökerek, topragi isleyen çiftçi kardeslerime Allah kolaylik versin' diye konustu.

 Çiftçi ve üreticiler ise Baskan Uludag’a ziyaretlerinden dolayi oldukça mutlu olduklarini ve desteklerden dolayi da memnuniyetlerini dile getirerek, tesekkürlerini ilettiler.