Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam'da parklar yenileniyor!

Sarıçam

Sarıçam'da parklar yenileniyor!

Sariçam Belediyesi, yaptigi hizmetleri tüm hiziyla devam ettirerek Sariçamli vatandaslara Ilçede bulunan ; Mehmet Akif Ersoy mahallesinde 2 adet, Istiklal mahallesinde 1 adet ve Esentepe mahallesinde ise 2 adet olmaz üzere toplam 5 adet yeni park kazandirdi.


Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Sariçamli çocuklari önemsedigini vurgulayarak ONLAR BIZIM GELECEGIMIZ, SARIÇAMIN NESESI ifadelerini kullanarak su sözleri dile getirdi;


Baskan Uludag; “Vatandaslarimiz ve Sariçam’in nesesi olan çocuklarimiz için Ilçemizde birçok mahallede yeni parklar yaptik ve eskimis yipranmis olanlari yeniledik. Sariçam’da geriye dönüp baktigimizda bu zamana kadar yaptigimiz yatirimlarin vatandaslarimizin ihtiyaçlarina yönelik oldugunu görüyor ve sizlerin bize güvenerek verdiginiz yetkiyi hak etmeye çalisiyoruz. Sariçamli vatandaslarimizi her zaman önemsiyoruz. Bizlerin gelecegi olan çocuklarimiz adina 5 adet yeni park yaparak Sariçam’i parklarla süsledik. Ayrica Parklar için kullanilan banklar belediyemize ait atölyede kendi olanaklarimizla yapilmistir.

 

Sariçamlilarin; temiz, nezih yesil alana ve parklara ne kadar ihtiyaçlarinin oldugunu biliyoruz. Sariçami, parklarla ve oyun alanlari ile süsleyerek, vatandaslarimizin güzel bir mekanda çocuklariyla temiz hava alip çay veya kahvelerini yudumlayarak daha da huzurlu bir ortam içerisinde olmalari hedefimizdir. Ilçemizde vatandaslarimizin ve çocuklarimizin rahatlikla gidebilecegi ve saglik için çesitli spor aletleriyle spor yapacagi huzurlu ve güvenilir bir mekanlari olmali, biz bunu yapmaya çalisiyoruz.
Bundan sonra her firsatta Ilçemizde uygun görülen yerlere yeni parklar yapacagiz. Sariçam’i yesil alanlar, parklar ile nezih bir mekanda çocuklarin nesesi ile süsleyecegiz. Çocuklarimiz bizlerin gelecegi ve en kiymetlimiz... “dedi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli