Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ŞEHİT ORUÇ KARDEŞLERİN KABRİNE ÖZEL İLGİ

ŞEHİT ORUÇ KARDEŞLERİN KABRİNE ÖZEL İLGİ

BAŞKAN KOCAİSPİR: 'ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR'

SEHIT ORUÇ KARDESLERIN KABRINE ÖZEL ILGI

 

BASKAN KOCAISPIR: 'SEHITLERIMIZ IÇIN NE YAPSAK AZDIR'

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Adanali 15 Temmuz sehitleri Ahmet ve Mehmet Oruç kardeslerinin kabrine hayrat çesmesi yaptirdi, sehadetlerinin yildönümünde kabristani yeniledi.

 

Fetullahçi Terör Örgütü'nün darbe girisimi sirasinda Ankara Gölbasi'ndaki Özel Harekat Daire Baskanligina yapilan saldirida sehit düsen Ahmet ve Mehmet Oruç kardeslerin Ali Hocali köy mezarliginda bulunan kabirleri Baskan Kocaispir'in talimati ile yenilendi.

 

Sehadetlerinin yildönümünde sehit kabristaninda çalisma yapan Yüregir Belediyesi ekipleri, Oruç kardesler adina bir de hayrat çesmesi yaptirdi. Bayrak direkleri, girisi kapisi, yol bakimi ve çevre düzenlemesi yapan ekipler bayraklar ve mermer isimlikleri de yeniledi.

 

Vatani için gözünü kirpmadan sahadete yürün yigitlerimiz için ne yapsak azdir diyen Baskan Kocaispir, ''Türk Milletinin yigit evlatlari darbeye yeltenenlere karsi gögsünü siper ederek darbeyi püskürtüp milletin iradesine sahip çikarak sanli bir desten yazdilar. Onlar gözünü kirpmadan sahadete yürüdüler. Allah katinda en yüksek mertebe olan sehitlik makamina eristiler. Korkusuzca vatanini savunan tüm sehitlerimizi rahmetle aniyoruz. Sehitlerimizin anilarina ve geride biraktiklari emanetlerine sahip çikmak en önemli görevlerimizdir.'' seklinde konustu.

 

Baskan Kocaispir, ''Vatanin bölünmez bütünlügü, milletin huzuru ve güveni için canlarini feda eden tüm sehitlerimizi minnetle ve sükranla aniyoruz.''dedi. Yapilan düzenlemeden dolayi mutlu olduklarini belirten Oruç ailesi Baskan Kocaispir'e tesekkür ettiler



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli