Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Servet çalan hırsızlar tutuklandı

Servet çalan hırsızlar tutuklandı

Servet çalan hırsızlar tutuklandı

Adana'da bir evden 2 bin euro, 500 dolar, 2'si tüm, 4'ü yarim, 10'u çeyrek altin çalan zanli ve bir is yerinden 4 buzdolabindan söktügü motorlari ve demir kapilari çaldigi belirlenen sahis tutuklandi.

Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, is yerinden ve evden yapilan hirsizlik sikayetleri üzerine harekete geçti. Hirsizlik olaylarinin yasandigi bölgelerdeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alan polis, merkez Seyhan ilçesi Bahçesehir Mahallesi'nde bir evden 2 bin euro, 500 dolar, 2'si tüm, 4'ü yarim,Adana'da bir evden 2 bin euro, 500 dolar, 2'si tüm, 4'ü yarim, 10'u çeyrek altin çalan zanli ve bir is yerinden 4 buzdolabindan söktügü motorlari ve demir kapilari çaldigi belirlenen sahis tutuklandi.

Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, is yerinden ve evden yapilan hirsizlik sikayetleri üzerine harekete geçti. Hirsizlik olaylarinin yasandigi bölgelerdeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alan polis, merkez Seyhan ilçesi Bahçesehir Mahallesi'nde bir evden 2 bin euro, 500 dolar, 2'si tüm, 4'ü yarim, 10'u çeyrek altin ile 3 ayri is yerinden 1 bilgisayar, 1 projektör, 1 jeneratör ile 2 bin TL para çalan süphelinin Ishak A. oldugunu belirledi. Süphelinin yakalanmasi için adresine baskin yapan ekipler, Ishak A.'yi is yerlerinden çaldigi malzemelerle birlikte yakaladi. Süpheli Ishak A., çaldigi paralar ve bozdurdugu altinlari harcadigini öne sürdü.

Polis, merkez Yüregir ilçesi Ali Hocali Mahallesi'ndeki bir is yerinden 4 buzdolabindan söktügü motorlari ve ev ile is yerlerinin demir kapilarini çalan süphelinin ise Ekrem O. oldugunu tespit etti. Hirsizligin ardindan kaçtigi anlar güvenlik kamerasina yansiyan Ekrem A.'ya geçtigimiz günlerde yakalanip tutuklanan Alican Y.'nin yardim ettigi ögrenildi. Süpheli Ekrem O., Özgür Mahallesi'ndeki evinde yakalandi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheliler Ishak A. ile Ekrem O., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı