Seyhan’da öncelik “Hijyen”

Seyhan’da öncelik “Hijyen”

Halkın olduğu her yer dezenfekte ediliyor

Seyhan Belediyesi, küresel salgin nedeniyle olusturdugu özel ekiple, kamusal alanlarin yaninda ilçe merkezine uzak tarim isçilerinin kaldigi çadirlari da dezenfekte ediyor.

Akay “Siz evde kalin biz sizin için görevdeyiz”

Seyhan Belediyesi, Coronavirüs’e karsi ilçe genelinde ortak yasam alanlarindaki dezenfekte çalismalarina devam ediyor. Belirli periyotlarla gerçeklestirilen dezenfekte çalismalarina tarim isçilerinin yasadigi çadirlar da dahil edildi.

Küresel tehdit haline gelen Coronavirüs’e karsi çalismalarina hiz kesmeden devam eden Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde parklar, sokaklar gibi ortak kullanilan kamusal alanlarda dezenfekte çalismalarini hizlandirdi. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla olusturulan özel ekip toplum sagliginin korunmasi için ulusal ölçekte Bilim Kurulu tarafindan alinan tedbirlerin Seyhan’da da tam olarak uygulanabilmesi için özveriyle çalisiyor.

TARIM ISÇILERI UNUTULMADI

Seyhan Belediyesi Temizlik Isleri ekipleri bu çerçevede gerçeklestirdigi dezenfektasyon çalismasina tarim isçilerinin kaldigi çadirlari da ekledi. Ekipler ilçenin merkeze uzak yerlerinde çalisan tarim isçilerinin kaldigi çadirlari da dezenfekte ediyor. Seyhan Belediyesi Temizlik isleri Müdürlügüne bagli ekipler Karagöçer Mahallesi yakinindaki tarim isçilerinin kaldigi çadirlari ve çevresini dezenfekte etti. Dezenfekte çalismalari sirasinda tarim isçileri, kisisel hijyen ve Coronavirüs‘ün bulasma yollari hakkinda bilgilendirildi.

BASKAN AKAY “SIZ EVDE KALIN BIZ SIZIN IÇIN GÖREVDEYIZ”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Halkimizin sagligi birincil önceligimizdir. Ilçemizde Coronavirüs salginina karsi gerekli tüm önlemleri aldik. Ayni zamanda vatandaslarimizin farkindaligini artiran çalismalarimizi da hizlandirdik. Inaniyorum ki; tam bir is birligi ve dayanisma ruhuyla bu tehlikeyi bertaraf edecegiz. Biz görevimizin basindayiz. Halkimizin zorunlu olmadikça disari çikmamasini arzu ediyor ve uyarilari dikkate almalarini istiyoruz. Siz evde kalin biz sizin için çalisiyoruz” dedi.

SEYHAN; DEZENFEKTE EDIYOR, DENETIM YAPIYOR, SOKAK HAYVANLARINI AÇ BIRAKMIYOR

Seyhan Belediyesi ekipleri, Küresel salgin nedeniyle tüm kamusal açik ve kapali alanlarda dezenfekte çalismasini sürdürüyor. Ayrica Zabita ekipleri salgini firsata çevirmeye çalisan isletmelere karsi dükkân ve magazalari denetliyor. Bu arada Belediye ekipleri, salgin nedeniyle lokantalarin kapanmasiyla buralardaki artan yiyeceklerden beslenen sokak hayvanlarini da aç kalmamalari için düzenli olarak yapilan besleme çalismalarina dahil edildi