Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan Belediyesi’nden, amatör futbol kulüplerine 207 bin TL

Seyhan Belediyesi’nden, amatör futbol kulüplerine 207 bin TL

Seyhan Belediyesi, Seyhanda faaliyetlerini sürdüren 38 amatör futbol kulübü’ne nakdi destekte bulundu

Seyhan Belediyesi, Seyhanda faaliyetlerini sürdüren 38 amatör futbol kulübü’ne nakdi destekte bulundu

. Amatör futbol kulüplerine toplamda 207 Bin TL’lik yardim gerçeklestirdiklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “ Amatör Spor bizim için çok önemli bir unsur. Desteklerimiz önümüzdeki süreçte imkanlar dahilinde artarak devam edecek” dedi.

BASKAN AKAY, “ SPOR YASANTIMIZIN ÖNEMLI BIR PARÇASI”

Yasar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen Amatör Spor Kulüpleri (Futbol) bransina yardim töreninde konusan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Spor yasantimizin önemli bir parçasi.  Dijital teknoloji yüzünden çocuklarimiz ve gençlerimiz eve kapandi. Gerek beden, gerek ruh sagligi açisindan çok önemli. Kötü aliskanliklardan kurtaracak ana noktalardan bir tanesi. Günümüz dünyasinda amatör kulüplerimizden yetisen çocuklarimiz belli derecelere ulastiklari zaman çok ciddi ekonomik degerler elde etme sansina sahipler.” dedi.

“155 AMATÖR SPOR KULÜBÜ’NE DESTEK OLACAGIZ

Sporcu yapan kisi sayisinin artmasi adina çalismalar gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi, “ Pandemi nedeniyle yasanilan ekonomik sikintiya ragmen kulüplerimize yardimci olmaya çalistik. Ulasim konusunda da kulüplerimizin destekçisi durumundayiz. Basarili kulüplerimizin de her zaman yaninda yer alacagiz.Futbolun ardindan salon sporlarimiza da gereken destegi verecegiz. Genel toplamda 155 spor kulübümüz yardimlarimizdan faydalanacak”.

BOZAN’DAN,BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay’a, amatör spor kulüpleri (futbol) bransina yaptigi destekten dolayi çiçek verip tesekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Baskani Ahmet Bozan, “ Göreve geldigi ilk günden itibaren kulüplerimiz adina olan taleplerimize her zaman olumlu bakan baskanimiza camiamiz adina tesekkür ediyoruz. Kendisi her zaman içimizden birisi gibi davrandi. Amatör sporun daha iyi noktaya gelebilmesi adina imkanlar dahilinde destegini esergimedi. Bundan sonraki süreçte de Seyhan Belediyemizin bizlerin her zaman yaninda olup destegini esirgemeyecegine inaniyoruz” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı