Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan Belediyespor rotasını süper lige çevirdi

Seyhan Belediyespor rotasını süper lige çevirdi

21-24 Nisan tarihleri arasında Tokat’ta yapılacak olan Erkekler Hentbol süper ligine yükselme müsabakalarında mücadele edecek olan Seyhan Belediyespor Kulübü zorlu karşılaşmalardan başarılı neticeler ile ayrılıp Süper lige yükselmek i

SIZE GÜVENIYORUZ”

Süper lige yükselme karsilasmalari öncesinde Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takiminin Adana’da yaptigi son antremani ziyaret ederek teknik heyet ve sporculara moral veren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Bugüne kadar bizi mahcup etmediniz, bunda sonra da etmeyeceginizi düsünüyorum. Çalismalarinizdaki göstermis oldugunuz performans sampiyonlugun habercisi gibi. Size olan güvenimiz tam. Adana’ya süper lig takimi olarak dönmenizi bekliyoruz” dedi.

 

CAN “ SÜPER LIGE ÇIKMALIYIZ”

Grup 2.si olarak Süper lige yükselme karsilasmalarina katilma hakki elde ettiklerini belirten Antrenör Gürçin Can ise, “ Baskanimizin ziyareti moral motivasyonumuzu en üst seviyeye yükseltti. Bizlerin her zaman yaninda yer alan ve destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay basta olmak üzere yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum. Bu destegin karsiligi da Süper lig çikmak olacak ” diye konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu