Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan'da çocuk parkına görkemli açılış...

Seyhan

Seyhan Belediyesi’nin 2000 Evler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı çocuk parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2000 Evler’e kreş ve kapalı semt pazarı müjdesi de veren Başkan Akif Kemal Akay, “Birlikte çalışmaya devam edec

2000 EVLER’E NEFES ALDIRACAK PARK HIZMETE GIRDI

Seyhan Belediyesi’nin 2000 Evler Mahallesi’nde yapimini tamamladigi çocuk parki düzenlenen törenle hizmete açildi. 2000 Evler’e kres ve kapali semt pazari müjdesi de veren Baskan Akif Kemal Akay, “Birlikte çalismaya devam edecegiz ve birlikte basaracagiz” dedi.

 

2000 Evler Mahallesi Muhtarligi yaninda tamamlanan 1 Nolu Çocuk Oyun Alani ve Dinlenme Parki’nin açilisi Baskan Akay, Iyi Parti Il Baskani Göktürk Boyvadaoglu, muhtarlar, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, belediye bürokratlari ve mahalle sakinlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Mahalle muhtari Tolga Yildirim Baskan Akay’a mahalleye verdigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederken, ekonomik krize bagli olarak insaat maliyetlerindeki artis nedeniyle 2000 Evler’deki kentsel dönüsüm çalismalarinin sekteye ugradigini kaydeden Akay, bu sikintilarin giderilmesine yönelik merkezi yönetimin çalismalar yürüttügünü aktardi.

 

Yasanan sorunlarin asilmasiyla birlikte 2000 Evler Mahallesi’nin Adana’nin en güzel mahallelerinden biri haline gelecegini dile getiren Baskan Akay, mahalle sakinlerine iki de müjde verdi. Akay, “Eylül ayina kresiniz de tamamlanmis olacak. Kentsel dönüsümü beklemeden belediye hizmet alanimizda kapali pazar yerini hizmetinize sunacagiz” dedi.

 

2000 Evler Mahallesi’ne gelmekten mutluluk ve huzur duydugunu ifade eden Baskan Akay, “En genç muhtarimiz bizlere çok yardimci oluyor. Bundan sonra da birlikte olacagiz. Birlikte çalisip birlikte basaracagiz” ifadelerini kullandi. Konusmalarin ardindan kurdele kesilerek çocuk oyun alana ve dinlenme parki hizmete açildi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı