Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan’da Sanat “Sokağa” iniyor!

Seyhan’da Sanat “Sokağa” iniyor!

Seyhan Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce geçtiğimiz yıllarda başlatılan “Sanat Sokağınızda” etkinliği bu yıl 21 Temmuz Perşembe Günü Demet Akbağ’ın Başrolünü oynadığı “Görevimiz Tatil” filmiyle star

Patlamis Misir ve Gazozla Sinema Günleri Basliyor

Seyhan Belediyesi Kültür Ve Sosyal Isler Müdürlügü’nce geçtigimiz yillarda baslatilan “Sanat Sokaginizda” etkinligi bu yil 21 Temmuz Persembe Günü Demet Akbag’in Basrolünü oynadigi “Görevimiz Tatil” filmiyle start aliyor.

 

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in özellikle çocuklarin sanatla bulusmasina katki sunmasi ve vatandasin sicak günlerde “Yazlik Sinema” tadinda, bulundugu bölgede eglenebilmesi için ücretsiz olarak baslattigi “Sanat Günleri” bu yil da Seyhanliya keyif dolu saatler sunacak. Seyhan Belediyesi Kültür Ve Sosyal Isler Müdürlügünce organize edilen “Sanat Günleri” çerçevesindeki Sinema gecelerinin ilki 21 Temmuz Persembe Aksami (Bugün) Tellidere Mahallesi Kapali Semt Pazarinda basliyor. Ilk gösterimde basrollerini Demet Akbag ve Zafer Algöz’ün paylastigi “Görevimiz Tatil” Filmi Seyhanli ile bulusacak.

 

Patlamis Misir ve Gazoz Ikram!

Saat 20.30’de baslayacak film gösteriminde vatandaslara Patlamis Misir ve Gazoz ikrami yapilacak. Yaz boyunca sürecek Sanat Sokaginizda etkinligi çerçevesindeki Sinema Gecelerinde; “Görevimiz Tatil”, “Sag Salim” , “Kardesim Benim”, “Maidenin Altin Günü”, “Ölümlü Dünya” ve “Yok Artik” gibi gise yapmis filmler ücretsiz olarak vatandasin begenisine sunulacak. Film gösterim yerleri ve tarihleri Seyhan Belediyesinin resmi Sosyal Hesaplarindan takip edilebilecek. 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı