Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’da sporcuya ve ailelerine destek!

Seyhan’da sporcuya ve ailelerine destek!

Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya olan desteği devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediyenin spor okullarında uzak doğu sporları eğitimi alan sporcu ve aileleri ile bir araya gelerek hijyen seti desteğinde bulundu.

Seyhan’da sporcuya ve ailelerine destek!

Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya olan destegi devam ediyor. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, belediyenin spor okullarinda uzak dogu sporlari egitimi alan sporcu ve aileleri ile bir araya gelerek hijyen seti desteginde bulundu.
 
 
 

“SPOR OKULLARIMIZ 12 AY BOYUNCA ÜCRETSIZ SÜRÜYOR”

Sakirpasa Mega Spor Kompleksinde kalabalik bir sporcu toplulugu ve aileleri tarafindan alkislarla karsilanan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Çocuklarimiz bizim için çok önemli. Onlardan güç almaktayiz. Göreve geldigimiz ilk günden bu yana spora ve sporcuya destegimizi esirgemedik. Degisik branslarda gerçeklestirilen spor okullarimiz 12 ay boyunca belediyemize ait tesislerimizde ücretsiz bir sekilde gerçeklesiyor.   Egitim alan gençlerimizin arasindan basarili sporcular çikmakta. Emegi geçen hocalarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

“AILELERIN ÇOCUKLARINI SPORA TESVIK ETMESI BIZLERI MUTLU EDIYOR”

Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi, “ Çocuklarimizi spora tesvik anlaminda büyük bir hassasiyet gösteren ailelerimize de tesekkür ediyorum. Sporun faydalari saymakla bitmez. Bu anlamda gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin spora yönelmesi çok önemli. Bizler bu anlamda imkanlarimiz dahilinde elimizden gelen tüm destegi veriyoruz. Spor yapan birey sayisini arttirmak baslica hedeflerimiz arasinda yer almaktadir.  Bu hedefimiz dogrultusunda sporcu sayimizin her geçen gün artmasi bizleri mutlu kiliyor.”

GÜDER’DEN, BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Seyhan Belediyesi Uzak dogu sporlari koordinatörü Hasan Güder de, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in her zaman yanlarinda yer alip destegini esirgemedigini belirterek, “ Bizler çok sansliyiz. Sporcu bir belediye baskanimiz bulunmakta.  Kendisine, sporcularimiz ve ailelerimiz adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

 


  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu