Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan’ın erkek voleybolcuları namağlup il birincisi oldu

Seyhan’ın erkek voleybolcuları namağlup il birincisi oldu

Seyhan Belediyespor Kulübü değişik branşlarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Seyhan Belediyespor Kulübü degisik branslarda basarili sonuçlar almaya devam ediyor.

Mavi-Beyazli ekibin genç erkek voleybol takimi 6 takimin yer aldigi ve çift devreli oynanilan müsabakalar sonunda gruptaki tüm rakiplerini yenerek namaglup il birincisi olma basarisi gösterdi.

AKAY, “ALTYAPI BASARI IÇIN ÇOK ÖNEMLI”

 

Seyhan Belediyespor Kulübü genç erkek voleybol takiminin basarili sonuçlarin altina imza atarak il birincisi olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Bir kulübün ayakta kalabilmesi ve basariyi yakalamasi anlaminda en önemli etken altyapinin saglamligidir. Tüm branslarda altyapiya çok büyük önem vermekteyiz. Erkek voleybol takimimizin genç sporculari gelecek adina umut vermislerdir. Hocalarimizi ve sporcularimizi kutluyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

GÖZLER BÖLGESEL MAÇLARA ÇEVRILDI

Mavi-Beyazli ekibin Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydin ikilisi ise, “ Namaglup il birincisi olduk. Sporcularimizi kutluyoruz. Mart ayinda yapilacak olan bölgesel maçlarda da iyi bir performans göstererek Seyhan Belediyespor Kulübü olarak ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bunun içinde daha çok çalisacagiz. Bizlerden destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif  Kemal Akay ve yönetim kadromuza da sporcularimiz adina tesekkür ediyoruz” diye konustular.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı