Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ MAKAM ODASININ YENİLENMESİ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ MAKAM ODASININ YENİLENMESİ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Seyhan Sol Sulama Birliği ile ilgili bazı basın organlarında çıkan haberler konusunda ilgili yapılan bu haberlerin çarpıtıldığını ileri süren Birlik yetkilileri, yazılı açıklama yaptı.

SEYHAN SOL SULAMA BIRLIGI MAKAM ODASININ YENILENMESI KONUSUNA AÇIKLIK GETIRDI

 

Seyhan Sol Sulama Birligi ile ilgili bazi basin organlarinda çikan haberler konusunda ilgili yapilan bu haberlerin çarpitildigini ileri süren Birlik  yetkilileri, yazili açiklama yapti.

                         Geçtigimiz günlerde Seyhan Sulama Sol Sahil Birliginin basinda yer alan Makam odasi yenilemesi hakkinda çikan haberlerin asilsiz ve iftiradan baska bir sey olmadigini ileri süren yetkililer yaptiklari açiklamada su cümlelere yer verdiler;

Seyhan Sulama Sol Sahil azi basin organlarinda Birliginin basinda yer alan Makam odasi yenilemesi hakkinda çikan asilsiz haberleri kabul etmiyoruz ve bu haberin yipratmaya yönelik bir haber oldugunun farkindayiz.

                Sulama Birligimiz Baskanlik makam odasina 04/04/2022 tarihinde yapilan saldiri ve sabotaj sonucu yangin çiktigini ve bütün binanin yani 3. kat ve 4. katin bu yangindan etkilendigini bütün yetkililer ve kamuoyu tarafindan bilinmektedir. 

                Baskanlik makaminin ve 3. katin tamaminin sabotaj sonrasinda bakim onarim ve tadilati için birlik yetkililerimiz  fiyat arastirmasi yaparak ve  maliyetlerin en asgari seviyeye çekerek  tadilat islemlerinin yapildigi, bahse konu tadilat islemleri için basinda abartilarak çikan rakamlar asilsizdir.

                Ayrica Baskanlik makamina yapilan sabotaj Adli mercilere intikal etmis ve yargilama neticesinde tadilat islemleri için yapilan masraflarin olayin sorumlularina Rücu edilmesi için Tazminat talep edilmistir.

                Birlik Baskanimiz Ibrahim ATAR  ve  Birlik Avukatlarimiz Konuyu yakinen takip ederek  Birligimizin Zarara ugramamasi için gereken özveri ve titizligi göstermektedir.

                Birligimiz hizmetlerinin  aksamamasi ve devamliligi için yapilan is ve islemlerin Seffafligina özen göstermektedir.açiklamasinda bulunuldu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı