Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Seyhan yeni parklarla güzelleşiyor!

Seyhan yeni parklarla güzelleşiyor!

SEYHAN’A 6 YENİ PARK VE DİNLENME ALANI

SEYHAN’A 6 YENI PARK VE DINLENME ALANI

Seyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri, yurttaslarin nefes alabildigi parklarin sayisini ve yesil alan miktarini artirmak için araliksiz çalisiyor. 6 mahallede 2 park yenilendi, 6 yeni park da tamamlanarak halkin hizmetine sunuldu.

2 PARK YENILENDI, 6 YENI PARK TAMAMLANDI

Yapimi tamamlanan So¨g?u¨tlu¨ Mahallesi C¸ocuk ve Dinlenme Parki, Koza Mahallesi 2 Temmuz C¸ocuk ve Dinlenme Parki, Futbol ve Basketbol Sahasi, Yes¸iloba Mahallesi 2 No’lu Dinlenme Parki, Aydinlar Mahallesi 2 Nolu Dinlenme ve Fitness Parki, Gu¨rselpas¸a Mahallesi 12 No’lu C¸ocuk ve Dinlenme Parki, Gu¨rselpas¸a Mahallesi 8 No’lu Dinlenme Parki ile yenilenen Dumlupinar Mahallesi C¸ocuk ve Dinlenme Parki ile Gu¨rselpas¸a Mahallesi Soma S¸ehitleri Dinlenme Parki hizmete açildi.

HEDEF YESIL ALANLARI ARTIRMAK

 

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, yapimi tamamlanan parklari inceleyip, parklarin bulundugu mahallelerde yasayan yurttaslari dinledi. Çocuklara oyuncaklar ve top armagan eden Baskan Akay, parklarin, dinlenme ve çocuk oyun alanlari ve yesil alanlarin yurttaslarin nefes alabildigi alanlar oldugunu belirterek, Seyhan’da bu alanlari artirmak için çalistiklarini söyledi.

Resim önizlemesi

“HAYIRLI, UGURLU OLSUN”

Seyhan’da bir yandan yeni parklar ve yesil alan kazandirirken, artik ihtiyaci karsilamayan mevcut parklari, çocuk oyun ve dinlenme alanlarini da yenileyip yurttaslarin hizmetine sunduklarini aktaran Baskan Akay, “Parklarimiz, dinlenme ve çocuk oyun alanlarimizdaki bakim ve onarim çalismalarimiz da araliksiz sürüyor. Bu alanlari çimlendirip, mevsim çiçekleri ve boyama çalismalariyla daha renkli hale getirip, görsel olarak da Seyhan’imiza daha estetik alanlar sunuyoruz. Ayrica fitness aletleri, oyun setleri ve kamelyalarla yurttaslarimizin daha nitelikle zaman geçirebilmelerini sagliyoruz. Seyhan’imiza ve hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olsun” diye konustu.



  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu