Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

Seyhan Basketbol’da da iddialı

Seyhan Basketbol’da da iddialı

Seyhan Basketbol’da da iddialı

Büyük Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor yeni sezonun ilk maçinda Çukurova Üniversitesi’ni 106-48 yenerek, lige farkli bir galibiyetle basladi. Antrenör Azizcan Ekici, sezona süper bir baslangiç yapmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

 

ILK GALIBIYETI BASKAN AKAY’A ARMAGAN ETTILER

Seyhan Belediye spor Basketbol Antrenörü Azizcan Ekici, “  Iyi bir hazirlik dönemi geçirdik. ÇÜSK karsisinda ortaya koydugumuz basarili performansin karsiligini da farkli galibiyet ile aldik.  Sporcularimi kutluyorum.  Bu galibiyeti unutup önümüzdeki müsabakalari düsünecegiz.  Bizlerden destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz ve Onursal Baskanimiz Akif Kemal Akay’a, yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum. Ilk galibiyetimizi baskanimiza armagan ediyoruz ” dedi.

KADIN VOLEYBOLCULAR DEPLASMANDA KAZANDI

Deplasmanli Kadinlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takimi ise geçtigimiz hafta sonu deplasmanda karsilastigi Toroslar Üniversitesi Volgem takimini 3-0 yenerek haftayi mutlu kapadi. Rakibi karsisinda üstün bir oyun sergileyip kazandiklarini belirten Antrenör Göksel Özbek, “ Iyi sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Bunun için de daha çok çalisacagiz. Oyuncularimin bizleri mutlu etmeye devam edecegine inancim tam. ” diye konustu.

ERKEK HENTBOL VE VOLEYBOL TAKIMI MAGLUP

Bu arada, Birinci ligde yer alan Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takimi Yüregir Serinevler Kapali Spor Salonu’nda konuk ettigi grubun güçlü takimlarindan Baskent Akademi Spor Kulübü’ne yenilirken  Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Adana’yi temsil eden Seyhan Belediyespor Voleybol takimi da Menderes Spor Salonu’nda karsilastigi Erzin Yesilkentspor’a maglup oldu.



  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Salı 29.6 ° / 19.8 ° Güneşli