Tarih: 20.01.2020 20:05

Seyhan Belediyespor hentbolde çıkışta

Facebook Twitter Linked-in

Seyhan Belediyespor deplasmanda farkli kazandi

Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor geçtigimiz cumartesi günü deplasmanda karsilastigi Istanbul Bahçelievler Spor Kulübü’nü 39-29 yenerek ikinci yarinin ikinci haftasini da kayipsiz kapatarak çikisini devam ettirdi.

BILBEK:ÇIKISIMIZ SÜRECEK

Ligin ilk yarisinda yendikleri Bahçevlievler Spor Kulübü’nü  deplasmanda da yenerek rövansi da vermediklerini belirten Seyhan Belediyespor Hentbol takimi Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Ilk yarinin sona ermesiyle verilen arayi en iyi sekilde degerlendirdik ve 2.yariya çok iyi hazirlandik. Ilk iki karsilasmada alinan galibiyetlerde bunun göstergesidir. Sporcularimi kutluyorum. 1 Subat’ta ayni puana sahip  Tokat Gençlikspor’u sahamizda konuk edecegiz.  Bu karsilasmayi da kazanip basarili neticeler almaya devam etmek istiyoruz” dedi.

FUTBOL TAKIMI 6-2 KAZANDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor futbol takimi Pazar günü K.K.Kardesler Stadi’nda karsilastigi Akkapispor’u 6-2 yendi.  Mavi-Beyazlilar hafta sonu Yüksel Gençlikspor ile puan mücadelesine çikacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —