Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan hem çöp topluyor, hem gönül yapıyor

Seyhan hem çöp topluyor, hem gönül yapıyor

Özel çocuğun “Çöp Kamyonu” sevgisi

Temizlik isleri ekibinden Selçuk’a “Özel” ilgi

Seyhan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, daha temiz bir Seyhan için gece-gündüz görev yaparken Yesilyurt Mahallesindeki 70083 Sokakta özel çocuk Selçuk’un ilgi ve heyecani temizlik ekibine moral oluyor, yorgunluklarini unutturuyor.

Seyhan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri 24 Saat usulüne göre ilçede 96 Mahalledeki 8 bin 200 sokakta temizlik ve bakim çalismalarini sürdürürken ilginç durumlarla da karsilasiyorlar. Bu ilginç durumlardan bir tanesi Yesilyurt Mahallesi 70083 sokakta meydana geldi. Sokakta bulunan bir apartmanda oturan özel çocuk Selçuk, Temizlik Isleri elemanlarini ve çöp kamyonunu her gördügünde büyük heyecan yasiyor ve onlara kosuyor. Ekipler de Özel çocuk Selçuk’a yakin ilgi gösterip, kisa süreligine de olsa onunla oyun oynayip kamyonla dolastiriyor.

ÇOCUGA EGLENCE, ISÇILERE MORAL

Temizlik isleri Müdürlügüne bagli temizlik ekipleri geçtigimiz gün yine ayni sokaga geldiklerinde Selçuk’a sürprizleri vardi. Oyuncak çöp kamyonu hediye eden isçiler Selçuk’u dezenfekte ettikleri çöp kamyonunun arkasindaki kumanda bölümünün basina çikardi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarina dikkat edilen bulusmada Selçuk kisa süre çöp kamyonuyla gezdirildi. Annesi, çocugunun eglence ve mutlulugunu gözleri dolarak takip ederken isçiler de kisa molada hem moral buldu hem de enerji topladi. Otizmli çocugun özel egitimi disinda sürekli evde kaldigini belirten anne, Belediye Temizlik ekibine ilgilerinden dolayi tesekkür etti. Temizlik ekibi de hem islerini yapmanin hem de gönül yapmanin mutluluguyla görevlerine devam etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı