Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Seyhan, Muhtarlarla yönetiliyor

Seyhan, Muhtarlarla yönetiliyor

2020 yılı hizmet öncelikleri için Muhtarlara danışıldı

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “2020 Hizmet Yili”nda Mahallelere yapilacak hizmetlerin planlanmasi için baslattigi Muhtarlar Bölge Toplantilarini tamamladi.

Seyhan, Muhtarlarla yönetiliyor

Akay, “Hizmet önceliklerini Muhtarlar belirleyecek”

Muhtarlar Bölge Toplantilari tamamlandi

2020 Mahalle hizmet planlamasi için Muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini alan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, son olarak köyden mahalleye dönüsen kirsal bölgelerin muhtarlariyla istisare yaparak Bölge Muhtarlar toplantilarini tamamladi.

Seyhan’in 96 Mahallesine esit, hizli ve kaliteli hizmetin aksamadan verilebilmesi amaciyla çalismalarini sürdüren Baskan Akay, “2020 yili hizmet planlamasi” için mazeret bildirenlerin disindaki tüm Muhtarlarla istisare toplantilarini tamamladi. Baskan Akay, Mahallelerde yapilan toplantilar disinda Muhtarlari Meclis salonunda agirlayarak görüs, talep ve önceliklerini dinledi. Talepleri not alan Baskan Akay, Muhtarlarin kisa vadede çözülebilecek sorunlarini da ilgili Müdürlere iletti.

MAHALLEYE DÖNÜSEN KÖYLERIN MUHTARLARI SEYHAN’DA

Muhtarlar Bölge toplantilarinin “2020 planlama” toplantilarinin sonuncusu Seyhan Belediyesi Meclis salonunda yapildi. Muhtarlara bilgi veren Baskan Akay Seyhan’in tüm mahallelerine hizmeti daha hizli götürebilmek için planlama toplantilarini yaptiklarini animsatti. Baskan Akay, “Muhtarlar Bölge Toplantilarinda taleplerinizi ve önceliklerinizi aliyoruz. Bu toplantilarda sinirdas mahallelere ortak çözüm bulabiliyoruz. Amacimiz Seyhanlinin yasam kalitesini daha da yüksege çekmektir. Kirsalda bulunan mahallelerimize biraz daha pozitif yaklasarak kirsal kalkinma modellerinin hayata geçirilmesi konusunda çalismalar yapiyoruz” diye konustu.

MUHTARLAR ÖNCELIKLERINI ANLATTI

Baskan Akay’in konusmasinin ardinda Mahalle Muhtarlari sorun, talep ve önceliklerini aktardi. 2020 Mahalle hizmet Planlamasi için gerçeklestirilen Muhtarlar Bölge toplantilarinin sonuncusuna katilan Muhtarlarin Mahalleleri söyle; Büyük Dikili, Gölbasi, Köylüoglu, Zeytinli, Gökçeler, Sarihular, Dikili, Mürseloglu, Karayusuflu, Dervisler, Sögütlü, Kavakli, Koza, Mekan, Serinevler, Camuzcu, Karakuyu, Dörtagaç, Büyükçildirim, Kayisli, Koyuncu, Çaputçu, Salmanbeyli, Kuyumcular, Yenidam ve Türkocagi



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı